Dr. Haydar Dümen Tadına varmak için...
HABERİ PAYLAŞ

Tadına varmak için...

Haberin Devamı

Gençlikte damarlarda akan kanın hızına yetişmek mümkün olmuyor. Akıllarına eseni yapmak isteyen, cinselliği dünyanın merkezinde gören gençler heyecanla onu yaşamaya çalışıyor. Ama bu işlerin de zamanı var. Yetişkin olmak, hayatınızı yoluna koymak için bir süre dişinizi sıkın ki her şeyin tadına varabilin ve mutlu olun.
BÖYLE SORU YOK

Penisimin rengi daha koyu

26 yaşındayım, kumralım. Tenimin rengine göre, penisinim rengi daha koyu. Aynada bakınca tuhaf geliyor. Tıbbi açıklaması var mı?

CEVAP
Değerli okurum, organından sana ne! 40 yılda bir merak edip bakarsan o zaman rengini görürsün. Ne olacak? Koyu diye hayata mı küseceksin ya da partnerin, eşin beğenmeyecek diye matem mi tutacaksın? Oysa tam tersi olacak. Çoğu partner için tercih sebebi bile sayılacak. Kimi ona “Kara panterim”, kimi de “Kara koçum” diye isim takacak. Senin kumrallığın belki de sana batacak. O zaman saçlarını film yıldızları gibi siyaha boyatacaksın. İşine karışmam. Dileğim aklının boyası karışmasın. Alt taraf bir biçimde halledilir ama kararan akıl insana, çevreye ve ülkeye zarar verir.

TABANCAM TUTUKLUK YAPTI
58 yaşındayım, 5 aydır tabancam tutukluk yapıyor, ne olur çare bulun.

CEVAP
Değerli okurum, tabanca iyi de hedef nasıl? Kaç yıldır o hedefi delik deşik ettin? Mermiler acımasızdı ve bol keseden harcadın. Ya şimdi? Önce hedef eskidi, tabancanın yivleri silindi, sapı sana kaldı yadigar! “Ah eski tabancam” diyerek bağır da bağır, ne yaparsan yap eski halin geri dönmeyecek. Yaşın tıp bilimine göre genç sayılır.

Sorunun bundan sonrası bize kalır. Tabii ki önce şekere baktıracağız. Sonra renkli dopler yaptıracağız. Bir bozukluk varsa, boşa kürek sallamayacak, önce onları tedavi edip sonra seni umutlar içinde keyiflerin doruğuna salacağız.

GENELEVDEKİ KADIN YÜZÜNDEN...

30 yaşındayım, ilk ilişkimi yıllar önce genelevde yaşadım. Kadının tavrı yüzünden o günden beri ilişkiye girmiyorum. Ne yapmalıyım? Artık yuva kurmak istiyorum.

CEVAP
Değerli okurum, kadınzedeler arasına katılmış, bir şanssızlık yaşamışsın. Bunu çok görüyoruz da, sen yanlış yapmış, üzerine gideceğine çekinip olaydan kaçmışsın. Kendine güvenini de yitirince bu organa da yansımış.

Olayı mutlaka mastürbasyonla idare etmişsindir. Organ korkusunu atlatmış ama sen onu mastürbasyona şartlamışsın.

Merak etme, durumun düzelecek. İşi garantiye bağlamak için renkli penil dopleri de yaptıracak, fazla zaman harcamadan başgöz olacaksın. Bir sorun çıkarsa paniğe kapılmayacak, bizi arayacaksın. Gayret sizden, çare bizden, doğacak çocuklar da hikmetinden sorulacak.

Bozulma ihtimali var mı?

Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşamak istedik. Üzerimde iç çamaşırım varken cinsel organıma dokundu. İlk başta bir şey yoktu ama sonra kan geldi. Kızlık zarının bozulma ihtimali var mı?

CEVAP
Sevgili yavrum, her zaman ihtimaller vardır. İhtimallerin oranı konuşulur. Bu oran yüzde 20’den fazladır. Ama yine de rahat etmek için bir kadın doğum uzmanından kesin sonucu almanı öneririm.

Penis boyu normal mi?

16 yaşındayım. Penisim 10 santim. Sizce bu yaştaki bir çocuğun penisinin bu kadar olması normal mi?

CEVAP
Değerli okurum, büyüyecek. Birkaç santim büyür. 13 santimi de bulursa keyfine bak. Ama sakın kilo alma. Kilon varsa ver, penisinin görüntüsü daha olumlu olacaktır.

Cinsel isteğim öyle çok ki hep ilişkiye giresim var

17 yaşındayım. Çok fazla kızla birlikte olmak istiyorum. Cinsel isteğim öyle çok ki her gün mastürbasyon yapıyorum. Bu kadar cinsel isteğin ve mastürbasyonun bir zararı olabilir mi?

CEVAP
Bana bak değerli okurum, beyninin içinde 1 gram akıl varsa önce gözünü aç, etrafa bak. Ne olup bitiyor? Daha dün ergenliğe girdin. Herkes senin domates tarlan mı? Seçip kopar kopar ye. Sahibi elini de belini de kırar. Alamadın hızını geç odaya varsa da yoksa da mastürbasyon. Hadi bakayım doğru evine, annenin kucağına.

İkincisi olmuyor

33 yaşında, 4 yıllık evliyim. Eşim ile birlikte olduğumuzda bir kereden fazla boşalamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, ne yapacaksın fazlasını? Eşinle birleşmelerinde ortalama yarısında eşinin orgazm oluyorsa bu bakımdan iyi ve doğru yoldasınız demektir.

Tam sertleşmiyor

32 yaşındayım ve nişanlıyım. 5 ay sonra evleneceğim. Nişanlım evlenmeden ilişkiye girmek istemiyor. Sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Organım tam sertleşmeden boşalıyorum. Acaba neden?

CEVAP
Değerli okurum, tedavilik bir durumun olacağını sanmıyorum. Tedavinin ortamını evlilik koşulları oluşturacak. Ereksiyonu sağlayacak bilinen ilaçları kullanmanın da bir zararı yok. Hem kendine bir güven kazandırır hem de şartlanmana geçiş hazırlar.

Hormon ilacı alsam...

24 yaşında, 78 kiloyum. 1.84 boyundayım. Penisimi ölçtüm, 11-12 santim. Bu evliliğimde sorun olur mu? Bu yaştan hormon ilaçlarını faydası olur mu?

CEVAP
Değerli okurum, tıbba göre penisin normal. Gerisi bizi ilgilendirmez, o yaşta sonra hormonla büyümediği gibi, hormonun da sana zararı olur.

İlişkiye girdik, kan geldi

19 yaşında kızım. 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Acaba zarımda bozulma meydana gelmiş midir?

CEVAP
Bozuldu yavrum, bozuldu. Olan olmuş, gerisi de sana kalmış.

Çok erken boşalıyorum

20 yaşındayım, erken boşalıyorum. Kız arkadaşımın elini tutsam bile boşalıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP
Değerli okurum, alışacaksın. Erken boşalma gençlerin çoğunda, evli erkeklerin hemen hemen yarısında var. Evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Heyecanlarına hakim olur, kız arkadaşınla cinsel birleşmeden önce yakın durmayı öğrenirsen sanırım zaman kazanacaksın. Bu koşullarda ilaç olmaz.

Kızlık zarı yırtılmış mıdır?

20 yaşında kızım. Adetimin son günlerinde erkek arkadaşımla birlikte olduk. Kıyafetlerimi giydikten sonra kan geldi. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır? Doktor zarımın yırtılmadığını söyledi. Ne dersiniz?

CEVAP
Sevgili okurum, gittiğin doktorun teşhisine uyuyorum.

Sebebi sigara mı?

19 yaşındayım. Sorunum penisimin küçük olması. Acaba sigaradan olabilir mi?

CEVAP
Her şey normal okurum. Ama sigara anormal. Sigara penisi küçültmez. İleri yıllarda damarlarını bozacağından işlev olarak seni yarı yolda bırakabilir. Haber vermesi benden irade ve akıl senden.

İlişki için yeterli mi?

20 yaşındayım. Hiç cinsel ilişkim olmadı.

1) Penisim 12 santim. İlişki için yeterli mi?

2) 3-4 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Üst üste 2 kere yaptığım olmadı, çünkü sıkılıyorum. Evlendiğimde böyle olur mu?

CEVAP
Değerli okurum, 1) Penisinin boyu evliliği yürütür. 2) Mastürbasyonun gün aşırı iyi. Sıkılıyorsan yapmazsın. Zevk alıyorsan yaparsın. Bu kadar olayın üzerine düşme.

GÜNÜN SÖZÜ
Nankörlük insanoğlunun evrensel zaaflarından biridir. Benzeri hiçbir hayvanda yoktur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder