Dr. Haydar Dümen Tadını cıkarmaya bakın
HABERİ PAYLAŞ

Tadını cıkarmaya bakın

Yeni evlenen pek çok çifti bebek heyecanı sarıyor. Birkaç ay sonra gebelik olmayınca paniğe kapılıyorlar. Gençler, önce cinselliği yaşayın, fantezileri geliştirin, zamanın tadını çıkarın. Ardından çocuk gelsin. Çünkü bebekten sonra hayatınız değişecek. Eskisi kadar rahat yaşayamayacaksınız...

İlişkiden sonra kalça büyür mü?

Cevap

Seni gidi kurnaz, şüpheci cin seni! Al benden tüyoyu, çık sokağa, takıl kadının, kızın ardına. “Ha bu tamam”, “Bu da ham”, “Bu ise vay vay enerji küpü”, “Bu da bulamamış öttüreceği düdüğü” diye not al. Git eve, uzan yatağa. Yüzde hesaplarını çıkar. Sonra de ki: “Kızların yüzde ...’sı ilişki yaşamış.” Peki sonra ne olacak? Bu savsatalardan sana pay mı kalacak? Kız işte, yapıları genetik olarak öyle ya da böyle. Bakacak gözleri dururken, kalça mı kaldı geriye?

Haberin Devamı

Gebelik olasılığı var mı?

Kız arkadaşımın vajinasının üstüne boşaldım. Kız duş alarak temizlendi. Hamile kalma olasılığı nedir?

Cevap

Değerli okurum, zayıf bir ihtimalle var. 4 ay mastürbasyonu bıraktım ama... 27 yaşındayım ve cinsel ilişkiye girmedim. 4 ay mastürbasyon yapmadım. Bıraktığımda günde 8 defa yaptım.

Seksten ve mastürbasyondan uzak bir yaşam inancım var.

Kadınlara da sık sık aşık oluyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Cevap

Değerli okurum, temel konulara bakıyorum. Bir gün evleneceksin. Evlendiğinde değişik sürprizlerle karşılacağın kesin. Çünkü duygusal ve organik olarak yemediğin bir yemek önüne konulduğunda, o da yemek gibi bir malzeme olmadığından hem kendi hem de gelecekteki eşinin hayatı altüst olabilir. Düş kırıklığı yaşanabilir. Her şeyin yolu, yöntemi var. Her şey ne bilimdir ne inanç. Yaşam gerçeği vardır.

Cinsel organım 7 santim

Eylül’de 16 yaşıma gireceğim. Penisim 7 santim. Benden 1 yaş küçük akrabamınki ise 12 santim. Ne olur bana yardım edin.

Cevap

Değerli okurum, birkaç yıl içinde seninki de normal boyuna ulaşır. Testislerin normal boyuttaysa merak etme.

Kız benden ayrılacak 22 yaşındayım.

Geçen gün sevgilimle seviştik ama cinsel birleşme olmadı.Ben boşalamadım ve kız bunu dert etti. Ne yapacağım? Kız arkadaşım benden ayrılmak istiyor ama ben onu çok seviyorum. RUMUZ: ACEMİ ÇAYLAK

Haberin Devamı

Cevap

Değerli okurum, bence kız ayrılsın. Hayat onun hayatı. Senin için evlenmek daha erken. Eğer 28-30 yaşında olsaydın, hemen o kızla evlen diye talimat verecektim. Şimdi bırak kızı, hayatını kursun, sevgi karın doyurmuyor. Hayatın gerçekleri karşısında hiçbir güç de sağlam duramıyor.

Cinsellikten çok sıkıldım

24 yaşındayım. Bugüne kadar pek çok güzel kadınla birlikte oldum. 3 aydır cinsellikten sıkıldım. Geçmişte arzuladığım kadınlar gelip “Hadi” dese “Boş ver, gel sohbet edelim” diyeceğim. Neden böyle oldu?

Cevap

Değerli okurum, yaşını harcadın, güzel kadınlar diye diye olayın tadını kaçırdın. Sanırım onları da kolay avladın, inanıyorum ki çoğunu da ilk konuşmada tavladın. İşe para karışmışsa, cinselliğin kalitesini kızgın demirlerle dağlar gibi dağladın. Olayının yorumu yüzde 90 böyle. İnsanız bıkarız, hesap yaparız. Arada bir de aklın ve sağduyunun sesini duyarız. Şu anda sen tam oradasın. Durumunu bir analiz et. Pırlanta değerinde bir yaştasın. Kadınlarla arkadaş ol ama onları harcama. Kaliteye oyna, merhabadan sonra hemen koynuna alma. Evliliğe ruhen aç gir ve eşin olacak adayın psikolojisini iyi bil. Ona yüreğinde yarattığın sarayda cinselliğinden duygulu, sevecen ve sadık bir köşe ayır. Evlendiğinde bütün geçmişini sil. Daha sonra senden bekliyorum yeni bir mail

Haberin Devamı

Kız zevk aldıkça kolları uyuşuyor

Kız arkadaşımla sevişiyoruz. Zevk aldıkça kolları uyuşuyor. İkinci ya da üçüncü kez orgazm olduğunda bitkin düşüyor, uykusu geliyor. Acaba bunun sebebi nedir? Tedavisi var mı?

Cevap

Değerli okurum, kollar, bacaklar uyuşsun. Yani atlar tepişsin de taylara, arada kalanlara bir şey olmasın. Onlar uyuşmasın. Orgazm yorgunluğu yaşa, yapıya, heyecana ve bedenin kimyasına göre değişir. Bir de yaşını söyleseydin, ben de beynimdeki kara kaplı bilgi dağarcığını açsaydım çoğu Latince sözcüklerle dolu, bir yığın teşhis ve yorumlar yazsaydım ilk sözün “Ben ölmüşüm de haberim yokmuş” olurdu. Ardından anlamadığın Latince sözcüklerden dolayı bana ‘Dünyanın en büyük doktoru’ unvanını verirdin. Türkçe’ye çevirirsek: Bir sorun yok. Sevgilinin heyecan potansiyeline bağlı. Sinir şaşkınlığıdır olay. Tedavi gerekmez. Keyfine baksın, kendini dinlemesin. Yorulunca yatıp uzansın. 3 ay sonra sorun sürüyorsa bir uzmana başvursun.

Erken boşalır mıyım?

Mastürbasyon yaparken meni gelince tutuyorum ve geri çekiyorum. Bunu gün içinde pek çok defa yapıyorum. Bu erken boşalma gibi sorunlara yol açar mı?

Cevap

Değerli okurum, pek çok sorun yaratabilir. Sistemin çarkına çomak sokarsan bazı dengeleri bozabilirsin. Bunlar bir yerden patlak verir. Sen ne karışıyorsun ki, bırak organ kendi bildiğini okusun. Yeter ki daha işin başında, sen onun önüne yem dökme. Kedi bile mamasını yerken karışamazsın, tırmalar.

Çocuk istiyoruz

26 yaşındayım, karım da 24 yaşında. 3 aylık evliyiz. Çocuğumuz olsun istiyoruz ama olmuyor. Bir defa o da zorla boşalabiliyorum. Evlenmeden önce rahattım, şimdi olmuyor.

Cevap

Değerli okurum, 3 ay çocuk için çok erken. Bence 3 yıl geçsin. Rahatınıza ve keyfinize bakın. Ama bu boşalma olayı da çözümlensin. Eşin biraz hareketlensin. Şu yatak odanızı bayram yerine çevirmenin yollarını arayın. Gülün, şakalaşın, oynayın. Ama kendinizi de zorlamayın. Olayı akışına bırakın. Yine sorun yaşarsanız profesyonel yardım alın.

Bir sıvı geliyor

18 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım olmadı. Şimdi bir kızla birlikteyim. Ne zaman yanına yaklaşsam penisim sertleşiyor. Akıntı geliyor. Bu durum normal mi yoksa tedavi şart mı?

Cevap

Sevgili okurum, her şey normal. Aslanlar gibi, çakı gibi, kartal gibi, koç gibi normal. Hüner azgınlaşmış atın dizginlerini iyi tutmakta.

Hamile kalamıyorum

26 yaşındayım. 10 aylık evli kadınım. Eşimle korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Ne olur bize yardımcı olun.

Cevap

Sevgili okurum, önce eşinin sperm sayımı yapılmalı. O normal ise, yumurtlama döneminde birleşme olmalı. Birleşme sonrası bir süre yataktan kalkmalısınız. 3-4 ay bu denemelerden de bir sonuç alınmazsa bu kez senin jinekolojik muayenen gerekir.

Benden yine kan geldi

3 yıldır birlikteliğim var. Bir hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Benden kan geldi. Ertesi gün uyandığımda yine kan vardı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

Cevap

Sevgili okurum, kızlık zarında bir olay yaşanmış. Ne kadar bozuldu ya da zedelendi anlamak zor... Kesin karar jinekolojik muayene ile verilebilir. Sen zamanı gelinceye kadar bozulmamış gibi davran.

Sevgilim gebe kalır mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk kez yakınlaştık. Vajinaya girmedim ama penisimden sıvılar geldi. 5 dakika sonra başka yere boşaldım. Bu sıvılar kızı hamile bırakır mı?

Cevap

Değerli okurum, yazdıklarından arkadaşının gebe kalma durumu binde 1’dir. Bundan sonra dikkatli olun. Binde 1 risk her zaman, her yerde vardır. Bu nedenle çok tedirgin olmayın. Ruh sağlığınızı bozacaksanız yapmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder