Ekonomi Tahincioğlu, tarihi semte 250 milyon dolar yatırdı

Tahincioğlu, tarihi semte 250 milyon dolar yatırdı

Paylaş
Tahincioğlu, tarihi semte 250 milyon dolar yatırdı

Tahincioğlu, İstanbul Bomonti’de inşa ettiği ‘Nidapark Bomonti’de satışları başlattı. Daire fiyatları 714 bin liradan başlıyor

Nidapark Bomonti; Teras, Ofis, Kule, Meydan ve Suit bölümlerinden oluşuyor. Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daireler var. Projede toplamda 599 konut, 60 ofis ve 18 cadde mağazası inşa ediliyor. Ev teslimleri 36 ay sonra yapılacak.

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Bomonti için şunları söyledi, “Bomonti, 100 yılı aşkın tarihiyle, İstanbul’un en eski semtlerinden. Şehrin de yeni gözdesi. En önemli ulaşım ağlarının üstündeki bölge, eğlence, kültür ve sanat hayatının da kalbinde. Biz de buradaki projemizle konforlu bir yaşam vaat ediyoruz.”

Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise, “Nidapark Bomonti; Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu karma bir proje. Burada isteyene manzara, isteyene teras, isteyene de bahçe keyfi sunuyoruz” dedi.

YÜZDE 5 PEŞİNAT, 2 AYRI ARA ÖDEME

Evin yüzde 5’ini peşin verdikten 6 ay sonra yüzde 5, 12 ay sonra da yüzde 10 ara ödeme yapılıyor. Geriye kalan yüzde 80’lik kısım için 60 aya kadar yüzde 0 faiz, 61-120 aylık vadelerde ise yüzde 0.45 faizle ödeniyor. Evini peşin almak isteyene de yüzde 15 indirim yapılıyor.

5 ADIMDA NİDAPARK BOMONTİ’Yİ TANIYIN!

BULUNDUĞU BÖLGE: İstanbul Bomonti
KONUT SAYISI: 599
OFİS SAYISI: 60
EV FİYATLARI: Başlangıç fiyatı 714 bin lira
TESLİM TARİHİ: 36 ay sonra

SİTEDE NELER VAR?

Nidapark Bomonti’de; yüzme havuzları, güneşlenme terası, spor salonu, sauna, yürüyüş alanları, kafe, restoran, meydan, güvenlik ve otopark var. Hemen belirtelim, evlerin tavan yüksekliği 3.20.

YENİ EVLER YOLDA

Özcan Tahincioğlu, 1.5 ay içinde İstanbul İstinye’deki projesine başlama hedefinde olduğunu söyleyerek, “Kağıthane’de ise butik bir proje yapacağız. Yani yıl sonuna kadar 2 yeni projeyi satışa çıkarmayı planlıyoruz” diye konuştu.

‘Nidapark Bomonti’ projesinin yatırım değeri 250 milyon dolar.

Haberin Devamı