Türkiye (Son Dakika) Tahliye oldu, bu kez boğarak öldürdü

Tahliye oldu, bu kez boğarak öldürdü

Paylaş
Tahliye oldu, bu kez boğarak öldürdü

Uşak'ta daha önce işlediği cinayet suçundan 14 ay önce tahliye edilen C.K. (58), birlikte yaşadığı Kazakistan uyruklu Türkiye vatandaşı Gülnar Maldakhanova'yı (36) boğarak öldürdü

Kızını kaçırdığını iddia ettiği bir kişiyi öldürerek cinayetten cezaevine giren ve 14 ay önce tahliye olan C.K., cezaevinden çıktıktan bir süre sonra Uşak ve ilçelerindeki içkili eğlence mekanlarında çalıştığı belirtilen Kazakistan uyruklu Türk vatandaşı Gülnar Maldakhanova ile yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Maldakhanova'nın evine giden C.K. aldıkları alkolünde etkisi ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından C.K., birlikte yaşadığı Maldakhanova'yı evin yatak odasında boğarak öldürdü.

Olaydan 4 gün sonra pişman olarak polise giden C.K. birlikte yaşadığı Gülnar Maldakhanova'yı öldürdüğünü itiraf etti.

C.K.'nın polisteki ilk ifadesinde Maldakhanova'yı öldürdükten sonra üzerini kat kat yorganlarla örttüğünü ve yanında taşıdığı tabanca ile intihar etmek istediğini; ancak başaramadığını söylediği öğrenildi.

İtirafın ardından eve giden polis, evde yaptığı aramada bir tabanca VEçok sayıda bira şişesi buldu. Savcının evde yaptığı incelemenin ardından Maldakhanova'nın cesedi Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

DHA