Spor Tahtı sallanıyor

Tahtı sallanıyor

Paylaş
Tahtı sallanıyor

Bursaspor mağlubiyetinin ardından Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın kredisi tükendi. Hollandalı çalıştırıcının gönderilmesi gündeme geldi

Galatasaray’da Bursaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında teknik direktör Frank Rijkaard’ın tahtı sallanmaya başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim içinde Hollandalı çalıştırıcının görevine son verilmesi fikri ağırlık kazandı. Maç bitimi Rijkaard’ın son derece üzgün olduğu görüldü. Bursaspor karşısında maça çok iyi başladıklarını kaydeden Rijkaard, “Mutlak gollük fırsatları değerlendiremedik.

Haberin Devamı

Son derece üzgünüm

Kalemize gelen ilk top gol oldu. Ondan sonra da baskımız sonuç getirmedi. Gerçekten son derece üzgünüm. Yönetimin vereceği her türlü karara saygılıyım. Ancak şunu da söylemek isterim ki kolay pes eden bir yapım yok. Bu takımı düzeltmek için elimden geleni yapacağım. Ortada kötü bir tablo olduğu da bir gerçek. Her takım bu gibi kötü günler geçirebilir. Birlik ve beraberliğimizi korumak zorundayız. Takımda bazı değişiklikler yapabilirim. Şimdi Karpaty maçına konsantre olmalıyız” şeklinde konuştu.