Türkiye (Son Dakika) Takı yüzünden düğünde gelini hastanelik etmişlerdi! O damat konuştu

Takı yüzünden düğünde gelini hastanelik etmişlerdi! O damat konuştu

Paylaş
Takı yüzünden düğünde gelini hastanelik etmişlerdi! O damat konuştu

Samsun’da düğünde takı yüzünden çıkan ve gelinin de aralarında olduğu 12 kişinin darp edildiği kavganın ardından damat Bilal Akhan, dolandırıldığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu

Samsun İlkadım'daki düğünde, erkek ve kız tarafı arasında takı nedeniyle çıkan kavgada gelinin de aralarında olduğu 12 kişi darp edilerek yaralanmıştı.

20 GÜN ÖNCE TANIŞMIŞLAR

Dolandırıldığını söyleyerek suç duyurusunda bulunan damat Bilal Akhan (23), D.B. ile yaklaşık 20 gün önce akrabası aracılığıyla tanışıp evlenmeye karar verdiklerini söyledi.

'TAKILAR BİZDE KALACAK DEDİLER'

Yaklaşık 2 hafta süren söz ve nişanın ardından resmi nikah kıydıklarını belirten Bilal Akhan, dün düğün sırasında kız tarafı takıların kendilerinde kalacağını söyleyince tartışma çıktığını öne sürdü.



Dolandırıldığını iddia eden Bilal Akhan, "Babam ve akrabalarım tarafından takılar takıldıktan sonra kız ile annesi aralarında konuştu. Bana takılan takıları bile ağabeyi ceketimden söktü aldı. Bunlar takılar ve paranın peşinde. Ben 5 bin lira süt parası verdim, onu ve takılarımı geri istiyorum. Resmi nikahım var. Şu an boşanma davası açmadım. Paramı getirmeden boşanma davası açmayacağım" diye konuştu.

GELİN BAYILMA NUMARASI YAPMIŞ

Düğüne kız tarafının silah ve bıçaklarla geldiğini, kız tarafının bayılma numarası yapan eşini altınlarla kaçırdığını öne süren Bilal Akhan, gelinin ambulansla hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Haberin Devamı