Gündem Takım arkadaşları 'amca' diyor

Takım arkadaşları 'amca' diyor

Paylaş
Takım arkadaşları 'amca' diyor

Sivas'ta 1'inci Amatör Küme'deki Yeniçubuk Belediyespor'un oyuncusu 50 yaşındaki Vahit Uslu, performansıyla genç futbolculara taş çıkartıyor

Gemerek İlçesi’ne bağlı Yeniçubuk Beldesi’nde yaşayan ve Yeniçubuk Lisesi’nde memur olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Vahit Uslu, ilerleyen yaşına rağmen amatör kümede futbol yaşantısını sürdürüyor.

Uslu, genç kalmanın formülünü düzenli cinsel hayata ve spor yapmaya bağlıyor. 35 yıldır amatör olarak futbol oynayan ve şu anda takım kaptanlığı yapan Vahit Uslu, sahadaki temposu ve performansı ile izleyenlerden alkış alıyor.

Futbol oynamayı çok sevdiğini söyleyen Uslu, “Ekonomik sıkıntılar nedeniyle Sivas’ta amatör futbola yeterince ilgi gösterilmiyor. Burada oynayan birçok futbolcu boş zamanlarında çiftçilikle uğraşıyor. Bir anlamda hobi olarak futbolu oynuyorlar. Bizler de futboldan kopamadığımız için bu çocuklara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

TAKIM ARKADAŞLARI ‘AMCA’ DİYOR

Takım arkadaşlarının kendisine ‘amca’ diye hitap ettiğini dile getiren Vahit Uslu, geçen hafta sonu yapılan Zara Belediyespor karşılaşmasında takımının ikinci golüne imza attı.

Karşılaşmanın 78’inci dakikasında frikik kazanan Yeniçubuk Belediyespor’da topun başına geçen Uslu, ağları havalandırdı. Ancak Vahit Uslu’nun golüne rağmen Yeniçubuk Belediyespor, Zara Belediyespor’a 7- 2 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Hakan KALELİ/SİVAS (DHA)