Spor Takım içinde Trabzonlular grubu mu var?

Takım içinde Trabzonlular grubu mu var?

Paylaş
Takım içinde Trabzonlular grubu mu var?

Galatasaray'da Selçuk ile Sabri arasındaki kutuplaşma hem takıma hem de saha içindeki futbola yansıdı. Sabri ve Selçuk, Umut, Burak, Olcan arasındaki gerginlik zirve yaptı

Sezon başında Sabri kadro dışı bırakılmış, taraftarlar bu duruma çok üzülmüştü. Sabri ise susmayı ve A2 takımda idmanlarını sürdürmeyi yeğlemişti. Yeni yönetimin gelişiyle birlikte Sabri affedilmiş ancak takım içindeki huzursuzluk medyaya ve taraftara yansıtılmamaya çalışılmıştı.

Sabri takımdan ayrı kaldığı süreçte kendisine destek olmayan arkadaşlarına çok bozuldu. Hatta başta Selçuk olmak üzere birçok isme sitemlerini iletmeye çalıştı. Affedilip döndükten sonra da beklediği ilgiyi bulamadı. Zira taraftarın kaptanı Sabri ile takımın kaptanı Selçuk'un başını çektiği Burak, Olcan, Umut'lu grup arasında cepheleşme başladı.

Derbide gerçek gözler önüne çıktı. Sabri ile Selçuk arasında sadece 3, evet sadece 3 kez pas yapıldı. Sabri ve Umut pas kavgası yaptı. Bu olay akıllara yıllar evvel Fenerbahçe'de Tanju Çolak'ı istemeyen Aykut, Oğuz, Turan, Engin, Serdar'ın başını çektiği "Sakaryalılar Grubu'nu" getirdi. Bakalım Galatasaray'da da "Trabzonlular Grubu" söylemi bu olay sonrası ayyuka çıkacak mı?

Medyada yer alan iddialarda ise Fenerbahçe'nin bulduğu golden önce Sabri'nin Selçuk'a pas vermediği ve top kaybının ardından Sarı Lacivertliler'in Sabri'nin bölgesinden gol yemesinde bu görünmez atışmanın rol oynadığı belirtilmişti.

Millet

Haberin Devamı