Spor Takımına ekrandan veda etti

Takımına ekrandan veda etti

Paylaş
Takımına ekrandan veda etti

Kayserispor'da ligin bitimine haftalar kala ayrılacağını açıklayan teknik direktör Tolunay Kafkas, katıldığı televizyon programında veda etti

Yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda konuşan Kafkas, Kayseri’den buruk ayrılacağı için üzgün olduğunu belirtti.

"BAZI OYUNCULARIN DA BU TAKIMDA DURMAMASI GEREKİR"

Kayseri’den güzel anılarla ayrıldığını ve kimseye kırgın olmadığını dile getiren Kafkas, şunları söyledi: "Kayserispor’un başına geldikten sonra güzel işler yaptık. Ancak daha sonra beklentiler yüksek oldu. İstenilen sonuçları alamadık ve kahroldum, üzüldüm, perişan oldum. Hiçbir zaman Kayseri’den ayrılmayı düşünmedim. Ama sonuçlar beni ezdi. Bazı oyuncular da performansının altında kaldı ve beni bu noktaya getirdi. Kayserispor’u hiçbir zaman para için değişmedim, değişmem de.

Buradan gidiyorum diye Kayserispor’dan asla ayrılmıyorum. Bugün ’git’ derler, giderim, yarın ’gel’ derler gelirim. İkinci devrede çok başarısız olduk. Sorumluluklarımızı yerine getiremedik. Şu an ben gidiyorum, ama sahada kendisinden bekleneni veremeyen bazı oyuncuların da bu takımda durmaması gerekir."

"KULÜBÜN İYİ OLMASINI İSTİYORUM"

Ligin bitimine 6 hafta kala takımdan ayrılacağını açıklayarak Türkiye’de bir ilke imza attığını belirten Kafkas, "İnsan olmak, adam olmak bence bu çizgide değişiyor. Kendi doğrularımı yapmaya çalışıyorum. Ben olmasam da bu kulübün iyi olmasını istiyorum. Hiçbir şekilde kötü olmasını istemiyorum. Çünkü ben burada acısıyla tatlısıyla ekmek yedim. Burada hoca oldum. Aksini düşünen adamı Allah çarpar, benim bakış açım bu" dedi.

Zaman zaman kendisine haksız yere eleştirildiğinden yakınan Kafkas, şöyle konuştu: "Bu takım hiçbir zaman bir tane santrfor ile oynamadı. 3 yıl boyunca içeri, dışarı çift santrfor ile oynadı. Bu takım bir tarafta Mehmet Eren bir tarafta Gökhan bir tarafında da hücuma yönelik orta saha ile oynadı. Bu şekilde oynayan takıma ’savunma oynattı, şöyle oynattı, böyle oynattı’ diyorlar. Ben böyle şey görmedim.

İçeride, dışarıda hep küfür yiyorum. Böyle şey olur mu? Yedek kulübesinin arkasından adam bağırıyor, ’Hocam şunu çıkar, bunu al’. Hem motivasyon bozuyorlar hem de morallerimizi alt üst ediyorlar. Manisaspor maçında az kalsın başım belaya girecekti. Biri çıkıyor, ’seni Cumhuriyet Savcılığına vereceğim’ diyor. Böyle şeyler ayıptır, günahtır. Adam Allah’tan korkar. Adam ’kel’ diye bana sitem ediyor. Başkalarının yaptığı şey acıtmıyor, kendi taraftarımızın yaptığı acıtıyor. Eğer bunu anlıyorsam şerefsizim."

Programın sonunda Tolunay Kafkas, kendisi için hazırlanan ve üzerinde "güle güle gidin yolunuz açık olsun" yazılı pastayı kesti.

Haberin Devamı