Türkiye (Son Dakika) Takip etti, kızının tacizcisini yakaladı

Takip etti, kızının tacizcisini yakaladı

Paylaş
Takip etti, kızının tacizcisini yakaladı

Konya'da 14 yaşındaki kız çocuğu, babasına taciz edildiğini anlatması üzerine, kızının geçtiği yollardaki güvenlik kameralarını inceleyen baba, tacizciyi yakaladı

47 yaşındaki iki çocuk babası M.Y.K.'nın 14 yaşındaki kızı 27 Mart günü, ailesine bir kişi tarafından sözlü tacize uğradığını anlattı. Tacizciyi yakalamak için çalışma yapan baba, kızının yürüyerek geçtiği yollardaki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kamera kayıtlarını inceleyen baba, bir adamın kırmızı renkli kamyonetten inerek beklediğini ve ardından yoldan geçen kızını takip etmeye başladığını gördü.




İŞ YERİNİ BULDU


Kamyonetin plakasını araştıran baba, 40 yaşındaki M.T. isimli şahsın hurdacılık yaptığını belirleyerek iş yerinin önünde beklemeye başladı. Kamyonetine binerek işyerinden ayrılan adamın bir okulun çıkış saatine yakın aracını park ederek okul etrafından dolaştığını gören baba tacizciyi yakaladı.


VATANDAŞLAR TARAFINDAN DARP EDİLDİ


Babanın yakaladığı tacizci durumu öğrenen vatandaşlar tarafından darp edildi. Polise teslim edilen şahıs serbest bırakıldı.

Baba M.Y.K. sözlü tacize uğrayan kızının yaşadığı durumu kendilerine anlatması üzerine araştırarak şahsı bulduğunu söyledi. Baba M.Y.K., "O gün bu kişi, çocuğumu sözlü olarak taciz etmiş. Çocuk geldi akşam annesine söyledi. Annesi de bana intikal ettirdikten sonra çocuğun nerelerden gelip nerelerden gittiğini tespit ettim. Kamera kayıtlarından bu vatandaşın aracına ulaştım.




Aracından plakasından tespit ettikten sonra işyerini tespit ettim. Aracını işyerinin önünde bulduktan sonra kendi aracımla takip etmeye başladım. Bu tam okul çıkış zamanı başka bir okulun önünde aracını park ettikten sonra yakaladım. Şahsı polise teslim etmek için yere yıktık. Halk ayırmaya çalıştı. Olayın gerçeğini anlayınca bu sefer halktan da büyük tepki oluştu. Polisler geldi ve götürdü" ifadelerini kullandı.


'SOSYAL MEDYA HESABINDA ÇOCUK PROFİLLERİ VAR'


Kızını sözlü olarak taciz eden adamın sosyal medya hesabını incelediğini ve şahsın profilinde sadece çocukların olduğunu gördüğünü söyleyen baba M.Y.K., "Şahsın ismini öğrendikten sonra sosyal medya hesabını inceledim ve baktığım zaman çocuk profilleri var. Bunları görünce şahsın eşinin profiline baktım. Bir ortak arkadaş yakaladım. Ortak arkadaştan bu şahsı biraz daha inceledim" diye konuştu.

Ailenin şikayetçi olduğu şahsın da baba M.Y.K'dan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı