Gündem Takıştılar!

Takıştılar!

Paylaş
Takıştılar!

Bursa'da bir düğünde aileler takı kavgasına tutuştu. Gelin tarafı takıları bir torbaya doldurup 'gelin odası'na kaçtı. Damat tarafı odayı basıp takıları almaya çalıştı. Damadın babası şeker komasına girdi, damat cam sehpaya vurup elini kesti. Her iki taraf karakola koşup birbirinden şikayetçi oldu, düğün yarım kaldı. Damat boşanma davası açtı

Bursa Osmangazi’de Cevriye Burhan (24) ile Ender Kızıldere (29) görücü usulü tanışıp evlenmeye karar verdi. Çiftin geçtiğimiz günlerde yapılan düğününde olay çıktı. Takı töreni sonrası gelin ve yakınları gelin odasına kapandı. Damat ve yakınları odayı bastı. Damadın ailesi “Yaptığımız anlaşmaya göre kınada takılan takılar sizin, düğünde takılanlar bizim olacaktı. Verin onları bize” diye kavga çıkardı. Kız tarafı takıları vermemekte direnince düğün yarıda kaldı.

Haberin Devamı

Damadın babası Enver Kızıldere kavga sırasında şeker komasına girip hastanelik oldu. Damat ise sinirden cam sehpaya yumruk atıp elini parçaladı. Her iki taraf da düğünü bırakıp karakola koştu ve birbirleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Baba Enver Kızıldere “Düğün için 50 bin TL masraf yapmıştım. Masrafı o takılarla çıkaracaktım. Takıları almak için dava açacağım. Ayrıca oğlum boşanma davası da açtı” dedi.

Serhat TEZCAN-Sebile ÇETİN/DHA