Türkiye (Son Dakika) Takla atan araçtan uçup öldü

Takla atan araçtan uçup öldü

Paylaş
Takla atan araçtan uçup öldü

İstanbul'da Boğaz kıyısında yaşanan kazada, takla atan araçtan fırlayan vatandaş hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı

Sarıyer'de, kontrolden çıkan ve henüz sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, takla atarak bariyere çarptı. Otomobilden düşen Selçuk Bayrak olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

İddiaya göre, saat 03.30 sıralarında Baltalimanı, Hisar Caddesi üzerinde meydana gelen kaza şöyle gelişti. 34 CVV 58 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yöne geçti. Bariyere çarpan otomobil yaklaşık 200 metre sürüklenerek durdu. Bu sırada otomobilden düşen Selçuk Bayrak olay yerinde hayatını kaybetti.

4'ÜNCÜ KİŞİ NEREDE?


Kendi imkanlarıyla otomobilden hafif yaralı olarak çıkan Enez Gül, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Semih Gökyürek ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin otomobilde 4 kişi olduğunu söylemesi üzerine polis çevrede arama yaptı.

'AYDINLATMA ÇALIŞMIYOR' İDDİASI


Kazayı görerek gelen vatandaşlar, cadde üzerindeki aydınlatma direklerinin yanmadığını ileri sürdü. Polis, otomobili kullananın kimliğini belirlemeye çalışıyor. Yapılan incelemenin ardından Selçuk Bayrak’ın cesedi İstinye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Haberin Devamı