Gündem Takma diş bahanesi

Takma diş bahanesi

Paylaş
Takma diş bahanesi

İlk ifadesinde suçunu itiraf eden tecavüzcü, daha sonra “Takma dişlerim yoktu. Tecavüz ettim demedim. Beni yanlış anladılar” diye ağız değiştirdi

'GEL SU İÇ' DEYİP KANDIRDI

Haberin Devamı

Zonguldak’ın Velioğlu köyünde 3 çocuğunun annesiyle ayrı yaşayan ve başka bir kadınla birlikte oturan emekli Muhammet Malakçı (57), yakın arkadaşı M.A.K.’nın (64) evini Temmuz 2008’de telefonla aradı.

Muhammet Malakçı, arkadaşının eşine “Kızın M.K.’yı (30) gönder de mısır vereyim” dedi. Muhammet Malakçı, epilepsi hastası ve akli dengesi bozuk olan M.K.’yı “Gel, soğuk su iç, dinlen” diye kandırıp içeri aldı. Daha sonra da M.K.’ya tecavüz etti. Tecavüzcü, 1 ay sonra bamya vermek için M.K.’yı çağırdı.

11 YIL 8 AY AĞIR HAPİS

İç çamaşırıyla kapıyı açan tecavüzcünün, yine su içmesi için içeriye girmesini istediği M.K. koşarak evine gitti. M.K., sık kriz geçirmesi üzerine şüphelenen ailesine tecavüzü anlattı. Gözaltına alınınca “Alkollüydüm. Yapmış olabilirim” diyen tecavüzcü tutuklandı.

Haberin Devamı

Muhammet Malakçı, duruşmada “İlk ifademde takma dişlerim yoktu. Tecavüz ettim demedim. Söylediklerim yanlış anlaşıldı” diye kendini savundu. Tecavüzcü dün 11 yıl 8 ay ağır hapse çarptırıldı.

Gürkay GÜNDOĞAN/DHA