Türkiye (Son Dakika) Taksiciler arasında silahlı kavga!

Taksiciler arasında silahlı kavga!

Paylaş
Taksiciler arasında silahlı kavga!

Sarıyer’de bir taksi durağında çıkan kavgada 2 kişiyi vurarak kaçmaya çalışan şahıs, mesai sonrası evine doğru giden polis memuru tarafından yakalandı

Akşam saatlerinde Sarıyer Ayazağa Mahallesi Şehit Naci Canan Tuncer Sokağı üzerinde Ahmet B. isimli şahıs, sokakta bulunan ve daha önce kahya olarak çalıştığı taksi durağına gelerek iki kişiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

SİLAHLA 2 KİŞİYİ YARALADI


Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından Ahmet B., üzerindeki silahla Muzaffer Kazdal ve Mehmet Topçu'ya ateş etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinden kaçmak isteyen Ahmet B., Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'nde görevli olan ve mesai sonrası evine giderken olay yerinden geçen polis memuru tarafından yakalandı.

SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANDI


Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar Muzaffer Kazdal ve Mehmet Topçu hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayı gerçekleştirdiği silahla birlikte yakalanan Ahmet B. ise sorgusu yapılmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

SİLAHTAN ÇIKAN KURŞUNLAR ARAÇ VE İŞ YERLERİNE İSABET ETTİ


Taksi durağında yaşanan silahlı kavgada silahtan çıkan kurşunlar, park halindeki bir araca ve iş yerlerine isabet etti. Kurşunların biri terzi dükkanına isabet ederken, diğer kurşun ise iş yerinin tabelasına isabet etti.

Haberin Devamı