Gündem Taksilerde kısa film keyfi

Taksilerde kısa film keyfi

Paylaş
Taksilerde kısa film keyfi

Taksi yolcularına İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti etkinlikleri hakkında yayın yapacak GEZGÖR TV, Taksim'de tanıtıldı

Projeyi hayata geçiren Nuri Çolakoğlu, "İstanbul’da hergün taksi kullanan milyonlarca kişiyi eğlendirecek, şehirdeki sanat, kültür etkinlikleri hakkında bilgilendirecek, İstanbul’u ve semtlerini tanıtacak bir proje hazırladık.

Burada benim televizyonculuk birikimin ve Eran Tapan’ın taksicilerle yaptığı çalışmaları bir araya getirerek bu projeyi ortaya çıkardık. Mart ayından başlayarak, ilk 6 ayda, sistemi 6 bin takside çalışır hale getirmeyi yakın zamanda İzmir, Ankara ve Antalya’da da hayata geçirmeyi planlıyoruz“ dedi.

MÜŞTERİLER BELGESEL FİLM İZLEYECEK

Nuri Çolakoğlu, “Takside, 15-20 dakika yolculuk yapan bir insanın Gezgör TV ile, yaşadığı şehir, sanat ve kültür hakkında 2.5 dakikalık 4 tane kısa belgesel film izleyebilecek.

Şehirde bulunan güzellikler, sunduğu olanaklar hakkında yayınlar olacak. Reklam gelirinden, taksi şoförüne, belediyeye, emniyete, ödeme yapılacak. Bu da bir kamu hizmetinin paraya dönüştürülmesi gibi bir nitelik taşıyacak“ dedi.

Mustafa ÖZDABAK/İSTANBUL (DHA)