Yaşam 'Talih kuşu' buzdolabına girdi

'Talih kuşu' buzdolabına girdi

Paylaş
'Talih kuşu' buzdolabına girdi

Edirne'de bir büfede dondurma dolabında milli piyango bileti satılması vatandaşlardan ilgi gördü. Milli piyangocu Güzelli "Görselliği artıracağına inandığım için yazın dondurma sattığım dolabı dizayn ederek bilet satmaya başladım. Vatandaşlarımıza da ilginç geldi, dikkat çekti. 'İşin sırrı buzdolabında, talih kuşu buzdolabında' dedik" dedi

Edirne'de milli piyango biletlerini dondurma dolabında sergileyen piyangocunun satış yöntemi ilgi çekiyor.

Piyangocu Hasan Güzelli (57) Kıyık Caddesi'ndeki bir büfe önünde dondurma dolabı içine dizdiği piyango biletleri yoldan geçenleri tebessüm ettiriyor.

Güzelli, 15 yıldır şans oyunları oynanan büfesinde milli piyango bileti de sattığını söyledi.

'BİLETLERİ GÖSTEREREK DAHA İYİ SATIYORUZ'



Milli piyango biletini her yılbaşı öncesi elde desteyle müşterilerine sunduğunu anlatan Güzelli, şunları kaydetti:

"Bu sene ilginç bir fikir geldi aklıma. Görselliği artıracağına inandığım için yazın dondurma sattığım dolapta bilet satmaya başladım. Vatandaşlarımıza da ilginç geldi, dikkat çekti. 'İşin sırrı buzdolabında, talih kuşu buzdolabında' dedik. Biletleri göstererek daha iyi satıyoruz. Desteden rastgele seçmek yerine dondurma dolabından biletler görerek seçiyor vatandaşımız. İnşallah büyük ikramiyeyi biz veririz. Şimdiden çıkacak arkadaşımıza hayırlı yerlerde kullanmasını dileyerek, başarılar diliyorum. Daha önce milli piyango biletinden büyük ikramiye vermedim ama şans oyunları bayiliği de yaptığım için üç kez sayısal loto ve iki kez şans topundan büyük ikramiye verdim."

'KOKMASIN DİYE KOYDULAR HERHALDE'


Bilet alan Mustafa Eryolar, buzdolabında bilet satılmasını ilginç bulduğunu ifade etti.



Her yıl milli piyango bileti aldığını anlatan Eryolar, "Yoldan geçerken gördüm. Baktım dolapta bilet var 'bunlar kokmasın, bozulmasın diye koydular herhalde' dedim. Daha önce hiç çıkmasa da büyük ikramiye umuduyla biletimizi aldık." dedi.

Bilet alan vatandaşlardan Özer Hatipdir de desteden seçmek yerine bileti dolaptan almayı tercih ettiğini belirterek, önceki yıllarda kendisine amorti çıktığını söyledi.



AA

Haberin Devamı