Gündem Tam 2 yıl geçti, Şaşmaz'ın bu sözlerini hala kimse anlayamadı

Tam 2 yıl geçti, Şaşmaz'ın bu sözlerini hala kimse anlayamadı

Paylaş
Tam 2 yıl geçti, Şaşmaz'ın bu sözlerini hala kimse anlayamadı

Necati Şaşmaz'ın Gezi sırasında yaptığı açıklamanın üzerinden bugün tam 2 yıl geçti. Erdoğan ile görüşmesi sonrası kameraların karşısına geçen Necati Şaşmaz'ın sözleri uzun süre espri konusu olmuştu.

Necati Şaşmaz'ın Gezi sırasında yaptığı açıklamanın üzerinden bugün tam 2 yıl geçti. Erdoğan ile görüşmesi sonrası kameraların karşısına geçen Necati Şaşmaz'ın sözleri uzun süre espri konusu olmuştu. Aradan geçen 2 yıla rağmen hala bu sözleri kimse tam olarak anlayamadı. İşte Şaşmaz'ın o sözleri:

Haberin Devamı

Tam 2 yıl geçti, Şaşmazın bu sözlerini hala kimse anlayamadı

"Bugün ne oldu? Geceden gündüze değil de, bugünden yarına değil de, çok acil olarak değil, ama çabuk çabuk yapılması gerekiyor. Acil değil ama çabuk çabuk yapılması gerekiyor. Bizlere sunulması gerekiyor çünkü onlar bizim bir tabirle biz bu gece karanlığındaki kedi gözleri gibi, onları izlememiz gerekiyor. Ama o gözler de ancak bizim ışığımızla görünebilen bir şey. O gördüklerimiz de FOSFORLU OLAN O KEDİ GÖZLERİ bizler için yol gösterici. Yani bizim bu sosyologlarımız, toplumsal araştırma yapan insanlar bize bu yolu gösterirlerse bizim doğru anlayışımız olsa gerek."