Spor Tam Fener'in aradığı adam

Tam Fener'in aradığı adam

Paylaş
Tam Fener'in aradığı adam

Sezon başında da Fenerbahçe'nin listesinde olan savunmacı, Danimarka ile oynadığımız özel maçta bir kez daha çıplak gözle izlendi, sınıfı geçti

Devre arası transfer listesini şekillendirmeye başlayan Fenerbahçe’de üst sıralara yazılan isimler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yaşanan ciddi sıkıntıları göz önünde bulundurarak öncelikle savunma bölgesine takviye düşünen Sarı-Lacivertliler’in kurmaylarının, Wolfsburg’da top koşturan Simon Kjaer’de büyük ölçüde karar kıldığı öğrenildi. Önceki gün A Milli Takımımız’ın Danimarka ile oynadığı özel maçta 90 dakika sahada kalıp soğukkanlı ve garanti futboluyla dikkat çeken 23 yaşındaki stoperin çıplak gözle izlenip geçer not aldığı bildirildi.

RONALDO'DAN UYGUN

Gündemdeki bir başka stoper, Porto’lu Rolando’ya oranla uygun bir maliyeti bulunan ve daha genç olan Kjaer cephesindeki tek sıkıntı ise kulübündeki hareketlilik. Felix Magath zamanında şans bulamayan Danimarkalı, hoca değişikliğinin ardından ilk 11’e döndü. Ancak Fenerbahçe’nin bu transferde kararlı olduğu ve devre arasından önce Wolfsburg’un kapısını çalıp, 2014’e kadar sözleşmesi bulunan Kjaer’i isteyeceği edinilen bilgiler arasında.

TEKLİFLERİ DOĞRULADI

Danimarka maçı sonrasında, “Yaz aylarında Türkiye’den teklif aldım” diyerek Fenerbahçe’nin ilgisini doğrulayan 1.90’lık Kjaer, Wolfsburg’un dışında Roma, Palermo, ve Midtjylland formalarını da terletti.

Haberin Devamı

Fanatik