Spor "Tam kadro çalıştığımız gün kurban keseceğim"

"Tam kadro çalıştığımız gün kurban keseceğim"

Paylaş
"Tam kadro çalıştığımız gün kurban keseceğim"

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakat futbolculardan dolayı sürekli eksik çalıştıklarını belirterek, tam kadroyla antrenmana çıktıkları gün kurban keseceğini söyledi

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında kendi sahasında Kayserispor’a 2-1 mağlup olan Gaziantepspor’da gözler kupada ve ligde oynanacak karşılaşmalara çevrildi. Kırmızı-siyahlılar Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur karşılaşmasında kendi sahasında yarın Düzyurtspor’u mağlup ederek gruplara kalmayı hedefliyor. Gaziantep tealışmaktan yakınıyor.

“LİGİN ALTI KARMAŞIK BİR HAL ALDI”

İsmail Kartal, Kayserispor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Kayserispor maçını kaybettiğimiz çok üzgünüz. Dengeli başladığımız bir karşılaşmaydı. İlk yarı bizim kontrolümüzde geçen bir maçtı ve neticede golü de bulduk. İkinci yarıya da iyi başladık. Çok net bir gol pozisyonuna girdik. Eğer değerlendirebilseydik belki maç farklı bir hale de gidebilirdi. Yaptığımız bireysel hatalardan yediğimiz gollerle hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet elde ettik. Üzgünüz bu sonucu düzeltecek olanlar da bizleriz. Bu ligde her takım birbirinden puan alabiliyor. Ligin alt sıraları gerçekten çok karmaşık bir hal aldı. Takım olarak bunun bilincindeyiz ve bu bilincin farkında olarak çalışıyoruz. Her maçın hikayesi farklı oluyor. Biz de Osmanlıspor maçına en iyi şekilde hazırlanıp bunu telafi etmek için sahaya çıkacağız. Son maçlarda bireysel hatalardan goller yiyoruz. Takım olarak ortaya konulan futboldan memnunuz. Sadece birkaç ufak hatamız var bunları da düzeltmek için çalışıyoruz” dedi.

“ZAMANA VE SABRA İHTİYACIMIZ VAR”

Gaziantepspor’un yeni kurulan bir takım olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Biz yeni kurulan bir takımız. Bu takımın zamana ve sabra ihtiyacı var. Bu süreçte ligde tutunabilmek için ligi tamamlayabilmek için iyi puanlar almaya da ihtiyacımız var. Ekibimle birlikte çok çalışıyoruz. Oyuncularım da çok üzgünler inşallah bundan sonra daha iyi sonuçlar almak için hep birlikte mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”

Ziraat Türkiye Kupası’nda öncelikli hedeflerinin TFF 3’üncü lig te şeklinde konuştu.

“TAM KADRO ÇALIŞTIĞIMIZ GÜN KURBAN KESECEĞİM”

İsmail Kartal, sezon başından beri sakat futbolcuların çokluğundan dolayı tam kadro çalışamamaktan yakındı. Kartal, “Evans Kangwa’nın son testleri bugün yapılacak ve yarın normal takımla antrenmanlara başlayacak. Orkan Çınar ise Alanya maçı sonrası milli takım arasında normal takımla çalışmalara başlayacak. Bu iki futbolcu dışında sakat futbolcumuz yok. İnşallah takım hep birlikte antrenmana çıktığı gün bir kurban keseceğim. Sezon başından beri hiçbir arada antrenmana çıkamadık. Milli maç arasında Orkan’ın da takıma dönmesiyle bir kurban keseceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı