Gündem 'Tam mutlu olduk' derken...

'Tam mutlu olduk' derken...

Paylaş
'Tam mutlu olduk' derken...

Evlatlık olarak alınan Orhan, çiftin 10 yıllık çocuk hasretini dindirmişti; ancak geç bulunan bu mutluluk erken kaybedildi. Bir minibüs, anne-babasının gözü önünde 7 yaşındaki Orhan'ı öldürdü

ÖZ EVLET GİBİ BAĞIRLARINA BASTILAR

Haberin Devamı

Bursa’da öz annesi evlilik dışı ilişkiden dünyaya getirdiği Orhan’ı bir kundağa sarıp Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurt binasının önüne bırakarak kaçtı. Devletin koruma altına aldığı Orhan, 2’nci yaşına yurtta girdi.

Orhan’ın yolu, 15 yıldır evli olan ve 10 senedir çocuk hasretiyle yanan Yusuf-Safinaz Öner çiftiyle burada kesişti. Öner çifti, 5 yıl önce evlatlık aldıkları Orhan’ı öz anne-babası gibi bağırlarına bastı. Geçen yıl Orhan’a tüm akrabalarının katıldığı bir sünnet düğünü de yaptılar.

TAZİYEDEN EVE DÖNÜYORLARDI

Bu yıl ilköğretim birinci sınıfa başlayan 7 yaşındaki Orhan şefkatle ve sevgiyle büyüyordu. Üç kişilik mutlu bir aileydiler. Yusuf-Safinaz Öner çifti, oğulları Orhan’ı da alıp önceki gün bir tanıdıklarının evine taziye ziyaretine gittiler.

Haberin Devamı

Yanlarında Yusuf Öner’in kardeşi Nasıh Öner ile eşi Ayşe Öner de vardı. Yengesi Ayşe Öner’in elinden tutarak, ailesiyle birlikte eve dönmek için saat 20.30’da yola çıkan Orhan’a karşı yönden gelen ve sürücüsü ile plakası belirlenemeyen, beyaz bir minibüs çarpıp kaçtı.

POLİS, KAÇAN ŞOFÖRÜN PEŞİNDE

İşte o an Safinaz-Yusuf Öner çiftinin dünyası yıkıldı. Canlarından çok sevdikleri oğulları Orhan, gözlerinin önünde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Ayşe Öner hastaneye kaldırıldı.

Oğullarının kanlar içindeki cesedine sarılarak gözyaşına boğulan çift, “Ne olur bizi bırakma, ölme Orhan” diye feryat etti. Acılı çiftin yakınları, “Orhan onları dünyanın en mutlu ailesi yapmıştı. Geç buldukları mutluluğu erken kaybettiler” dedi. Polis, minibüs şoförünü arıyor.

Hüseyin TÜCCAR/DHA