Magazin Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan yeniden evlendi

Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan yeniden evlendi

Paylaş
Tamer Karadağlı ile Arzu Balkan yeniden evlendi

2007 yılında evliliklerini sonlandıran Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı, 'Pamuk Prens' adlı sinema filmi için bir araya geldi. İki oyuncu, kendilerini oynadıkları filmde senaryo gereği yeniden evlendi

Yapımcı ve senarist Birol Güven'in 'Aşırı gerçekçi' diye nitelediği yeni sinema filmi 'Pamuk Prens'in fragmanı yayınlandı. Tamer Karadağlı'nın özel hayatını; aşklarını, çapkınlıklarını ve 2007 yılında boşandığı Arzu Balkan'la ilişkisini konu alan filmin fragmanında iki ünlü oyuncunun nikâh sahnelerine de yer verildi.

Karadağlı ile uzun uğraşlardan sonra barışmaya ikna ettiği Balkan'ın Venedik'teki nikâhında senaryo gereği kızları Zeyno da yer aldı. Ancak iki ismin gerçek hayatın aksine filmde yeniden evleniyor olması, sinemaseverlerin hikayenin gerçekliğini sorgulamasına yol açtı. Birol Güven ise 7 Ekim'de vizyona girecek filmi için "oldukça gerçeğe yakın" yorumunu yaptı. Arzu Balkan ve Tamer Karadağlı, 2009 yılında "Ah Kalbim" dizisinde de senaryo gereği nikâh masasına oturmuştu.


Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan'ın kızları Zeyno'yla birlikte rol aldıkları nikâh sahneleri İtalya'da çekildi.

Pınar Altuğ da eşiyle oynadı

Tüm oyuncuların kendini canlandırdığı 'Pamuk Prens'te Tamer Karadağlı'nın 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki partneri Pınar Altuğ da eşi Yağmur Atacan'la birlikte kamera karşısına geçti.

Haberin Devamı