Türkiye (Son Dakika) Tamirciye kızdı motosikletini yaktı

Tamirciye kızdı motosikletini yaktı

Paylaş
Tamirciye kızdı motosikletini yaktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arızalanan 1991 model motosikletine tamir sırasında ikinci el parçaların takıldığını öğrenince sinirlenen Adem Y. 20 bin lira değerindeki motosikletini yakıp dereye attı

İnegöl’de mobilyacılık yapan ve eski tip motosikletlere karşı ilgisi ile tanınan Adem Y. arızalanan motosikletini tamir için İzmir’e gönderdi. Tamir parası olarak 16 bin lira ödeyen Adem Y. "Yapıldı" diye gönderilen motosikletine ikinci el malzeme kullanıldığını görünce sinirlendi.


'MOTOSİKLET ANTİKA DEĞERİNDEYDİ'


Motosikletini dere kenarına getirip burada yakan Adem Y. daha sonra dereye attı. Bu sırada motosikletin yakılmasını gören vatandaşlar 155 Polis İmdat’ı arayarak, "Hırsızlar çalıntı motosikleti yakıyor" ihbarında bulundu.



Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler gerçeği öğrenince Adem Y.’ye dereye attığı motosikleti çıkartttı. Motosikletinin antika değerinde olduğunu söyleyen Adem Y., şöyle dedi:

"Kargo ile motosikleti İzmir’e gönderdim. Yapıldığını söyleyerek bana gönderdiler. Antike sayıldığı için de 16 bin lira para benden istediler. Motosiklete ikinci el parçaların takıldığını görünce sinirlendim ve yaktım. Polislerin isteği üzerine motosikleti dereden çıkartıp tanıdığım bir hurdacıya bedava verdim. O da at arabasına yükleyip motosikletı getirdi."

Haberin Devamı