Magazin Tanem ilk defa konuştu

Tanem ilk defa konuştu

Paylaş
Tanem ilk defa konuştu

Tanem Sivar, Beyaz'la ayrılık kararının perde arkasını anlattı

Beyaz’la yaşadığı 4 aylık ilişkisi biten sunucu Tanem Sivar, ünlü şovmenle dostluklarını korumak için ayrılık kararı aldıklarını belirtti. İşte Sivar’ın Milliyet gazetesine yaptığı açıklamalar...

Herkes evleneceksiniz diye beklerken ilişkiniz bitti, nasıl hissediyorsunuz?

Gayet iyi hissediyorum. Çünkü ömür boyu yanımda... Ondan hiçbir tereddütüm yok. Birlikteliğimiz ne kadar temiz ve saygılı başladıysa o kadar temiz ve içten bitti.

İlişkinizin bitme nedeni nedir?

Birlikte inanılmaz eğlenen, vakit geçirmekten hoşlanan iki insandık. Otomatikman bundan sonraki adımın duygusal bir ilişki olması gerektiğini hissettik.Etraf da bizi çok yakıştırdı. Biz de öyle zannettik ama bir baktık ki, biz arkadaş olarak daha mutlu, özgür ve huzurluymuşuz. İlişkinin beraberinde getirdiği bir baskı ve stres oluyor. Biz o bizden beklenen ilişki kalıbının altında yapamadık. Biz arkadaşken saatlerce gülüp eğleniyorduk, kendimiz gibiydik, “Ne yazılacak?” gibi dertlerimiz yoktu. İlişki dostluk boyutundan çıkıp duygusallığa geçtiği anda üzerimizde bir baskı oldu ve biz de “Dedik ki ilişkiler başlar biter ama dostluğumuz riske edemeyeceğimiz kadar kıymetli...” Dostluğumuzu kaybetmeye kıyamadığımız için de ayrılma kararı aldık. Bu ifade klişe gibi gelebilir. Altında bir şey aranabilir ama gerçekten tüm kalbimle söylüyorum yüzde yüz böyle. Benim hayatıma girdiği için ömür boyu gurur duyacağım.

Aldatma, kavga söz konusu oldu mu?

Asla, asla... Aksine hayatım boyunca güveninden şüphe etmeyeceğim kadar düzgün, dürüst ve gerçek bir insan... İlişkimizde kavga dahi etmedik. Ama biliyorum ki, 30 yıl sonra da aramıza ne bir kimse, ne de başka bir şey giremeyecek.

Tanem, Beyaz'la yeniden ilişkiye başlamak konusunda neler söyledi? Sonraki sayfada...

Beyaz’ın annesi de üzülmüştür...

Yani, benim de ailem, onun da ailesi, çevremiz baştan beri bizi çok yakıştırınca biz de birlikteliğe adım attık. Ama olmadı.

İlişkiniz tam olarak ne zaman bitti?

Ayrılık kararımız daha yeni... Bu kararı geçen hafta aldık. Daha önce haberler çıktığında birlikteydik. Hep ayrılık iddiaları çıktığında çiftler el ele çıkarlar ama o klişe durumu yaşamadık diye belki öyle düşünüldü.

Beyaz ‘20 gün önce bitti’ dedi.

Geçen hafta birlikte bir düğüne katıldık. Belki onun için 20 gün önceki bir konuşmada bazı şeyler bitmiştir. Benim için daha yakın bir tarihtedir.

Şu an görüşüyor musunuz?

Mesela dün gece sabaha kadar mesajlaştık. Bizi bir ömür yan yana görebilirsiniz.

İleride tekrar bir şeylerin başlama ihtimali var mı?

Hiç bilmiyorum. Eğer öyle bir ihtimal olsaydı, böyle kesin konuşmazdık.

Fırtınalı aşk böyle başlamıştı:

AŞKININ RESMİ MESUT ETTİ!

CANLI YAYINDA TANEM ŞOKU!

BEYAZ'IN İTİRAFI BENİ GURURLANDIRDI

2

Haberin Devamı