Yaşam "Tanrının Saati" okuyucuyla buluşuyor

"Tanrının Saati" okuyucuyla buluşuyor

Paylaş
"Tanrının Saati" okuyucuyla buluşuyor

Sıradışı yazar Meriç Eryürek'in Epsilon Yayınları'ndan çıkacak eseri "Tanrının Saati", 1 Temmuz'da okurlarıyla buluşuyor

Daha önce "Tarumarname" adlı eseriyle Osmanlı tarihine mizahi bir bakış getiren Meriç Eryürek bu defa Türkiye’de pek bilinmeyen tekno-gerilim türü bir romanla geliyor.

Haberin Devamı

1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Eryürek, Sinema-Televizyon bölümünden mezun olmasının ardından dergi yazarlığı, editörlük, reklam yazarlığı ve yaratıcı yönetmenlik yapıyor. 2008 yılında roman yazarı olmaya karar veren Eryürek ilk romanını bitirdiği gün yok ediyor. İkinci romanı olan "Tarumarname " ise 2012 yılında yayınlanıyor.

KİTAPTAN SEÇKİLER

"Mitoloji bir efsane değil, uyarıydı" sloganıyla yazdığı "Tanrının Saati" isimli yeni romanında, insanoğlunun bilimle inancın savaştığı dipsiz karanlığa düştüğünde ne kadar çaresiz kaldığını anlatmaya çalıştığını ve güncel birkaç soruya yanıt aradığını belirten Eryürek, "Tanrının Saati" imkansızlıklarla ve ölüm korkusuyla dolu, karanlık bir gecenin doğaüstü hikayesi diye de ekliyor.

Haberin Devamı

Eserini bir solukta okunması amacıyla yazdığını belirten Meriç ‘’Tek bir cümleyle özetlemem gerekirse, o cümle karakterim Murat'a ait olurdu: "Buraya hiç gelmemeliydiniz hanımefendi. Burası bir Harikalar Diyarı. Ama insanlar yokken. Harikalar Diyarı’nın tek hatası, Alice’ti. O olmasaydı, başlarına hiç bir şey gelmeyecekti." diyor.