Spor Tansiyon bahane senaryo şahane

Tansiyon bahane senaryo şahane

Paylaş
Tansiyon bahane senaryo şahane

Futbolcuların alacakları ödenmeden transfer istemediğini söyleyen Mustafa Denizli'yi gönderebilmek için Schuster ile görüşüldüğü haberleri yayıldı sonrasında hastalık bahanesi ortaya atıldı

Beşiktaş 2008-2009 sezonunda çifte kupa alırken bunda hiç kuşku yok ki teknik direktör Mustafa Denizli’nin payı büyüktü. Denizli, tam 18 yıl sonra Türkiye’de çifte kupaya ulaşan teknik direktör olmuştu.

Geride bıraktığımız sezonda Beşiktaş hem Türkiye Kupası hem de Süper Lig yarışında oldukça uzakta kaldı. Bu sıkıntılara bir de yönetimin ocak ayından beri futbolculara paralarını ödememesi eklendi.

Sezon sona ermeden yönetim Mustafa Denizli ile bir yıllık daha anlaşma yaptı. Ancak Denizli anlaşmadan önce yönetime “Futbolcuların 12 milyon euro tutarında alacakları var. Bunları hemen ödeyin. Bunları ödemeden de sakın transfer yapmayın. Ben hepsine paralarının ödeneceği konusunda söz verdim. Eğer bu ödeme yapılmadan büyük paralara futbolcu alırsanız ben yokum” diye konuştu.

DENİZLİ'Yİ YIPRATMA POLİTİKASI

Yönetim de alacakların ödenmesi konusunda söz verdi. Ancak bu söz tutulmadı. Mustafa Denizli sürekli paraların ödenmesini isterken yönetim bir yandan da Alman teknik direktör Schuster ile irtibata geçti. Ardından 1 ay süren Quaresma transfer görüşmeleri başladı.

Bütün bunlar Mustafa Denizli’yi yıpratma politikasıydı. Sonunda da hem futbolcu alacaklarının ödenmemesi hem de iyiden iyiye Bernd Schuster ile anlaşıldı haberleri Mustafa Denizli’nin psikolojisini bozdu. Sonrasında da Denizli’de tansiyon problemi çıktığı belirlendi. Mustafa Denizli dün sabah saatlerine kadar evindeydi. Kontrolden geçmesi beklenen Denizli belirlenen saatte hastaneye bile gitmedi.

Başta Başkan Yıldırım Demirören olmak üzere 3-4 yöneticinin “Alman hoca ile anlaşılmadı” haberlerine ısrarla vurgu yapmasına rağmen, Mustafa Denizli Siyah-Beyazlı takımla tüm bağlarını kopardı.

Sürekli sağlık haberlerini öne itmeye çalışan Beşiktaş yönetiminin de şahane! senaryosu ortaya çıkmış oldu. Sonuç: Tansiyon bahane... Yönetim Mustafa Denizli’yi hazırladığı şahane! senaryo ile göndermek istiyor.

DÜREN: DENİZLİ DAHA YETKİLİ OLUR

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof.Dr.Mete Düren dün yaptığı açıklamada Mustafa Denizli ile kesin olarak bağlarının koparılmadığını, tetkiklerin devam edeceğini söyledi.

Düren, “Biz Mustafa Denizli’nin takımda kalmasını en başından beri istiyoruz. Ancak sağlık her şeyin üzerinde. Tetkikler sonucunda son karar verilecek. Eğer Sayın Denizli kesinlikle takımı çalıştıramayacaksa getirilecek olan teknik direktörün üzerinde bir yetki ile kendisine görev verebiliriz” diye konuştu. Ancak tüm bu açıklamalara rağmen Mustafa Denizli’nin son yaşananlar nedeniyle Beşiktaş yönetimine olumsuz bakış açısını değiştirmedi.

KARTAL'A CEZA YAĞDI

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 20 Ağustos 2009-01 Haziran 2010 tarihleri arasında 2009-2010 Turkcell Süper Lig, Bank Asya ve alt liglerde yer alıp futbol disiplin kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 130 profesyonel futbol kulübüne toplam 8 milyon 846 bin 250 TL para cezası kesti.

Bu cezalar arasında en dikkat çekici olanı Beşiktaş’ın 834 bin TL’lik para cezası oldu. TFF 3. Lig 1. Grup’ta yer alan Küçükköyspor’a da toplam 226 bin 100 TL’lik para cezası verildi.

2

Haberin Devamı