Gündem Tansu Çiller, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı

Tansu Çiller, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı

Paylaş
Tansu Çiller, Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze törenine katıldı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, cumartesi günü hayatını kaybeden oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze namazı bugün Marmara İlahiyat Camii'nde kılındı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli, eski Başbakan Tansu Çiller ve çok sayıda siyaset ve spor insanı katıldı

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybeden oğlu Yavuz Yılmaz için bugün cenaze töreni düzenlendi. Yavuz Yılmaz'ın cenaze namazı bugün öğle namazına müteakip olarak Marmara İlahiyat Camii'nde kılındı.


MESUT YILMAZ'I YALNIZ BIRAKMADILAR


Marmara İlahiyat Camii'ndeki törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze törenine katılmak üzere İlahiyat Camii'ne geldi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile aralarında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ile Tansu Çiller, eski TBMM başkanları Cemil Çiçek ile Köksal Toptan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Fener Rum Patriği Bartholomeos, Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli'nin de bulunduğu hem siyaset hem spor dünyasından bir çok isim katıldı.

Posta