Yaşam Tapulu köpek evleri teslim edildi

Tapulu köpek evleri teslim edildi

Paylaş
Tapulu köpek evleri teslim edildi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü I.Bölge Kocaeli Şube Müdürlüğü tarafından yaptırılan 60 köpek evi, tapularıyla birlikte belediyelere teslim edildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü I. Bölge Kocaeli Şube Müdürlüğü hayvanseverleri sevindirecek bir projeye imza attı.
Kocaeli Şube Müdürlüğü iklim şartlarından olumsuz etkilenen sokak köpeklerinin yararlanması için toplamda 60 köpek evi yaptırdı. Yapılan köpek evleri temsili tapularıyla birlikte Kocaeli Şube Müdürlüğü bahçesinde, 29 Mart 2017 günü düzenlenen bir törenle teslim edildi.


Temsili tapular, törene katılan 12 ilçe belediyesi, Gölcük Hayvan Aktivistleri, Kocaeli Doğa ve Hayvan Dostları Derneği, Kocaeli Doğa ve Hayvan Hakları Savunucuları Derneği ile Kocaeli Hayvan Hakları Derneği’ne, I. Bölge Müdürü Osman Demirel tarafından verildi.

Teslim edilen evler beslenme noktalarına bırakıldı

Törende konuşan Bölge Müdürü Demirel dünyaya ve çevreye karşı bilinçli ve duyarlı olma vurgusu yaparak, "Dünyayı biz diğer canlılarla hayvanlarla ve bitkilerle yaşayacaksak biz de yaşayabileceğiz. İnsan yaşamının dünyadaki yaşamın devamının olmazsa olmazı hayvanlarında yaşamasına, bitkilerinde yaşamasına, su kaynaklarımızın kaybolmamasına bağlı. Bu anlamda insanoğlu ne kadar doğadaki mükemmel dengeye az müdahale ederse tabi hayatın devamı o kadar başarılı olacaktır" dedi.

Haberin Devamı