Spor Taraftar patladı!

Taraftar patladı!

Paylaş
Taraftar patladı!

Taraftar patladı!

Galatasaraylı taraftarlar, Manisaspor’un 2-0 öne geçmesinden sonra isyan bayrağı açtı.

Haberin Devamı

İlk olarak her topla buluştuğu pozisyonda Servet ve Ayhan’ı ıslıklayan taraftarlar daha sonra, “Yönetim istifa” tezahüratı yaptı. Başkan Adnan Polat ve Sportif Direktör Adnan Sezgin’i protesto eden taraftarlar, “Sallasana sallasana mendilini, Adnan Polat kurtarsana Sezgin’i” şeklinde tempo tuttu. Taraftarlar, Haldun Üstünel’in yanı sıra Hakan Şükür ve Keita lehine de tezahürat yaptı.

Servet ve Ayhan'a büyük tepki!

Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında Manisaspor'a Ali Sami Yen'de 2-0 mağlup olan Galatasaray'da taraftarın sabrı taştı. 2'inci golden sonra protestoya başlayan Sarı Kırmızılı taraftarlar, özellikle Servet ve Ayhan'a büyük tepki gösterdi. Hagi, açıklamalarında bazı futbolcularının tavrının normal olmadığını ifade etti ve mesaj verdi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında Ali Sami Yen'de Manisaspor'u konuk etti. 32'inci dakikada Aziza Makukula ve 76'ıncı dakikada Joshua Simpson'ın kaydettiği gollerle Manisaspor'a sahasında 2-0 mağlup olan Sarı Kırmızılı ekipte taraftarlar, özellikle ikinci golden sonra takımlarını ve yönetimi protesto etmeye başladı.

Stattan çıkmadılar

Maçın bitimiyle birlikte stat hoparlöründen Galatasaray marşları çalındı. Işıklar ise sürpriz bir şekilde söndürüldü. Sarı-kırmızılılar bu davranışa büyük tepki gösterince müzik kesildi, ışıklar da açıldı. Taraftarlar uzun süre stattan ayrılmayıp tepkilerini sürdürdü. Yaklaşık 45 dakika tribünlerden ayrılmayan sarı-kırmızılılar, yönetim ve futbolcuları hedef aldı.
Sarı-kırmızılı futbolcular tepkiler yüzünden stattan yaklaşık 1 saat sonra ayrıldı. Çıkış kapısında bekleyen 500 kişilik taraftar grubu, oyunculara büyük tepki gösterdi.

Otobüs tekmelendi

Galatasaraylı taraftarlar karşılaşmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne baskın yaptı

Yaklaşık 20-25 kişilik bir grup, hafta arası kulübe hediye edilen lüks otobüsle tesislere gelen futbolculara büyük tepki gösterdi. Polis engelini aşan öfkeli bir taraftar, otobüsü tekmeledi. Güvenlik güçleri bu taraftarı gözaltına aldı. Protestolara bir süre daha devam eden taraftarlar daha sonra dağıldı.

Haberin Devamı