Osman Şenher Taraftar sizinle gurur duyuyor!
HABERİ PAYLAŞ

Taraftar sizinle gurur duyuyor!

Galatasaray bu sezon büyük takım olma özelliğini kaybetti. Gelen vuruyor, giden vuruyor. Galatasaray Başkanı Adnan Polat şu an camiasıyla bayağı sorunlar yaşıyor. Bu yaşadığı sorunların sebebi futbol takımıdır. Ama maalesef bunun farkında değil. Galatasaray’ın parasını hiç kimse har vurup harman savuramaz. Bunun izahı da yok. İyi-kötü Rijkaard’la giden bir düzen vardı. Bu düzen neden bozuldu? Frank Rijkaard giderken 5 milyon euro tazminat aldı. Hagi efendi 1.5 senelik anlaşma yaptı, 2.5 milyon euro da o alacak. Stancu, Culio, Zapata, Yekta ve Kazım; bunların da toplamı 15 milyon euro.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Ortada ne var, büyüklüğünü kaybetmiş bir Galatasaray. Bu takıma hangi teknik direktör gelirse gelsin, hangi futbolcuları alırsanız alın değişen hiçbir şey olmaz. Futbolcular kepengi indirmişler. Onlar sadece Galatasaray’dan alacakları paraya bakıyorlar. Sorarım size; bu Hakan Balta’ya, Stancu’ya, Kewell’a, Cana’ya Galatasaray forması giydiren hocaya ne kadar inanırsınız?

Ben hiç inanmıyorum. Gelecek hafta Fenerbahçe derbisi var. Tarihi bir maç. Eskaza Türk Telekom Arena’da alınacak bir mağlubiyetin yarasını hiçbir güç tedavi edemez. Olası bir mağlubiyette Adnan Polat, derbinin ertesi sabahı başta teknik direktör Hagi olmak üzere Neill, Kewell, Barış, Hakan Balta, Stancu ve Zapata’yı hemen göndermeli. Bunu niçin yapmalı biliyor musunuz? Kendini kurtarmak için. Ankaragücü’ne gelince, Mesut Bakkal’ı kutlamak lazım. Koca Galatasaray’la başa baş futbol oynadı. Sarı-Lacivertli ekip galibiyeti çok istedi ve buna da ulaştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder