Spor Taraftarı az olunca öyle bir ceza aldılar ki..

Taraftarı az olunca öyle bir ceza aldılar ki..

Paylaş
Taraftarı az olunca öyle bir ceza aldılar ki..

Adana BOTAŞ'ın Genel Menajeri Kutlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçında taraftar desteğini az bulunca, maçı izleyen altyapı sporcularına devre arasında, şınav çektirip, koşturdu

Adana BOTAŞ’ın Genel Menajeri Abdullah Kutlu, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçında taraftar desteğini az bulunca, karşılaşmayı izleyen altyapı sporcularına devre arasında, salonda şınav çektirip, koşturdu.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (F) Grubu’nda Adana BOTAŞ, Bulgaristan’ın Dunav 8806 Takımı ile Menderes Spor Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmayı altyapı sporcuları ile bazı taraftarlar izlerken, Adana BOTAŞ’ın Genel Menajeri Abdullah Kutlu, tribündeki altyapı oyuncularının takımlarına olan desteğini az buldu.

Bunun üzerine Kutlu, devre arasında, tribündeki altyapı sporcularını maçın yapıldığı salona indirerek, sıraya geçirdi. Daha sonra bazılarına şınav çektiren Kutlu, ardından tüm altyapı sporcularını karşılaşmanın oynandığı salonda koşturdu. Salonda bir tur alan altyapı sporcuları daha sonra tribündeki yerini aldı.

Haberin Devamı

AA