Spor Tarih bizi yazacak

Tarih bizi yazacak

Paylaş
Tarih bizi yazacak

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalde Sırbistan ile karşılaşacak olan A Milli Takımımız'ın yıldızları galibiyetten emin konuştu

Ömer Onan, şampiyonada gelinen seviyede kolay maç olmadığını vurgulayıp, “Kalan dört takım da şampiyon olmak için mücadele edecek. Sırbistan’ı yenecek güçteyiz. Ayrıca 16 bin kişinin önünde oynayacağız. Rakiplerimiz genç oyuncular, böyle bir atmosferde oynamaları kolay değil. Bütün bunları avantaja çevirip maçı kazanacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kerem Tunçeri ise Türk basketbol tarihine altın harflerle geçmek istediklerini, bunun için de Sırbistan’ı yeneceklerini dile getirip, “Seyircimizin desteği de çok önemli. Zaten onlar şampiyonanın başından beri hep yanımızda. Çok güzel bir atmosfer olacaktır. Türk basketbol tarihine altın harflerle geçmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız” dedi.

“Tamamen finale odaklandık, artık son 4 bize yetmiyor” diyen Ender Arslan ise şunları söyledi: “Sırbistan karşısında da iyi basketbolumuzu sürdüreceğimizi düşünüyorum. Final oynamayı çok istiyoruz.”

Sinan Güler de “Buraya kadar gelmemiz etkili savunmamızın sonucu oldu. Bunu da en iyi şekilde sürdürmek istiyoruz. Herkes kazanmak için elinden geleni yapıyor. Zafer serisine yeni bir halka ekleyeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı