Spor Tarihi transfer görüşmesi

Tarihi transfer görüşmesi

Paylaş
Tarihi transfer görüşmesi

Kuruçeşme açıklarındaki Suada, dün akşam saatlerinde önemli bir transfer görüşmesine tanıklık etti

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, saatler 19.30’u gösterirken Kuruçeşme’de buluştu.

Ayrı ayrı arabalardan inen üçlü, daha sonra tekneye yöneldiler. Bu sırada Hürriyet muhabiri Cenker Tezel’in fark edilmesi üzerine korumalar harekete geçti. Fotoğraf makinesindeki görüntülerin sildirilmesinden sonra üçlü, tekneye binip Suada’ya geçip görüşmeye başladılar.

VOLKAN VE SERCAN'I İSTEDİLER

Zirvenin detayları daha sonra ortaya çıktı. Onları herkes istiyor Polat ve Sezgin, Bursaspor Başkanı’na Sercan Yıldırım ve Volkan Şen’le ilgilendiklerini ve bu oyuncuları transfer etmek istediklerini söyler.

"RAKAM TATMİN EDİCİ OLURSA"

İbrahim Yazıcı ise şu karşılığı verir: “Bu iki oyuncumuzu herkes istiyor. Hem yurt içinden, hem de yurt dışından talep var. Satarsak sonra ne derler?

Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Ben ikisini de bırakmak istemiyorum. Ancak beni tatmin edecek bir rakamla gelirseniz o zaman düşünürüz.”

"BANA TAKASLA GELMEYİN"

Yazıcı’nın bu sözleri üzerine, Polat ile Sezgin, konuyu Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın istediği Servet Çetin’e getirip, takas önerisinde bulunur. Üzerine de bir miktar para önerirler.

Ancak, Bursaspor Başkanı’nın tavrı nettir. Taviz vermez ve şu karşılığı verir; “Bana takasla gelmeyin. Fiyatı ben belirlerim. Eğer o istediğimiz parayı verirseniz bu iki oyuncunun transferine onay verebilirim.”

Haberin Devamı