Magazin Tarık Akan’ın oğlundan müjdeli haber

Tarık Akan’ın oğlundan müjdeli haber

Paylaş
Tarık Akan’ın oğlundan müjdeli haber

Tarık Akan'ın vefatının ardından oğlu Barış Üregül Akan, PAZAR POSTASI'ndan Canan Danyıldız'a verdiği bir röportajda babasının manevi vasiyetini açıklamıştı... Barış Üregül Akan'dan müjdeli haber geldi!

16 Eylül 2016'da kanserden kaybettiğimiz Türk sinemasının büyük ismi Tarık Akan'ın (66) en büyük oğlu Barış Üregül Akan PAZAR POSTASI'ndan Canan Danyıldız'a verdiği röportajda babasının manevi vasiyetini açıklamış ve "Babam bizden çocuk istiyordu. Nişanlım Asya hastaneye gelince, eliyle karnına hamile işareti yapıp torun istediğini anlatırdı" demişti.


Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül Akan babasını Posta'ya anlattı


Babasının manevi vasiyetini yerine getirmek için elini çabuk tutan Barış Üregül Akan, yas dönemini atlatır atlatmaz geçen ocak ayında Beyoğlu'nda tarihi bir mekanda nişanlısıyla renkli bir düğün töreniyle dünya evine girmişti.


Tarık Akan'ın oğlu Barış Üregül evlendi


Ve beklenen haber 4 ay sonra geldi. Şarkıcı Asya Engin'in bebek beklediği ortaya çıktı. Güzel haberi alan Tarık Akan'ın hayranları da efsane sanatçının gelinine "Bize dünyanın en güzel hediyesini verdiniz. Çok duygulandık. Çok güzel günler olacak" mesajlarını attı.


Tarık Akan gözyaşlarıyla uğurlandı

Haberin Devamı