Magazin Tarkan beni tanısa çok severdi!

Tarkan beni tanısa çok severdi!

Paylaş
Tarkan beni tanısa çok severdi!

Tarkan ödül alırken sahneye fırlayıp ona soru soran; bu sayede de günlerce kendisinden bahsettirmeyi başaran Tuğba Ekinci yılmıyor: Kendisi beni tanısa çok sever... Türkiye'de zaten mutlu değil. Tanışırsak beni kaçırır!

Şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde; Tarkan ödülünü alırken sahneye fırlayıp "Neden okul yaptırmıyorsunuz?" diye sorarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ekinci önceki gün de, Beşiktaş'ın Çilekli tesislerinde gerçekleştirilen Mobil 1 Futbol Turnuvası'nda sahne aldı.

Haberin Devamı

KALBİMDE OLSUN DİYE...

Kıyafetinin sırtına Tarkan posteri yapıştırdığı görülen Ekinci, bu hareketinin nedenini şöyle açıkladı: "Tarkan kalbimde olsun diye yaptım. Kendisi beni tanısa çok severdi. Sahneye çıkıp kendisine soru sorduğum anda panik oldu. Beni yanlış anladıysa gönlünü almak istiyorum. Türkiye'de zaten mutlu değil. Tanışırsak, eminim beni kaçırır!" Sansasyonel şarkıcı, törendeki hareketini eleştirenlere ise veryansın etti: "Şık giyinip gelin, demesini biliyorlar. Köşe yazarları yurt dışına gidip 'Biz oraları gördük' diyorlar. Aslında bir b.ktan haberleri yok! Ben sadece töreni hareketlendirdim!" Kelebek yazarı Ömür Gedik de, Ekinci'nin öfkesinden payını aldı: "Hayvanlar için 'Orda Kal Portakal' şarkısı yapmış. Bence o orda kalsın, şarkıcı olmasın!" Ekinci, iki gün önce Hülya Avşar'la bir alışveriş merkezindeki karşılaşmasını ise şöyle anlattı: "Bana 'Sen delisin' diye bağırdı. Ben de, 'Asıl sen delisin, adama demediğin kalmadı' dedim."

Haberin Devamı