Magazin Tarkan konserde aşka geldi!

Tarkan konserde aşka geldi!

Paylaş
Tarkan konserde aşka geldi!

Tarkan Harbiye açıkhava konser serisinin 5. gününde yine Harbiye'yi salladı. Konser salonu oldukça romantik dakikalara tanıklık etti

Tarkan Harbiye açıkhava konser serisinin 5. günü geçen akşam gerçekleştirdi. Yine tıklım tıklım olan konser alanında ayakta bile boş yer yoktu. Konseri izlemeye gelenler arasında yer alan Deniz Çakır ise basın mensuplarının sorularını cevapladı.

'NE SÖYLESE YAKIŞIYOR'


Çakır, “Tarkan’ın yeni albümünü henüz dinlemedim, ilk kez burada dinleyeceğim. Zaten Tarkan ne söylese yakışıyor, Türk sanat müziği olsun, pop olsun en iyi şekilde söylüyor. Ben bu yaz tam anlamı ile tatil yapmadım. Tatilim yeni başlayacak. Sessiz ve sakin yerleri seviyorum. Az önce saçlarımı sordunuz, evet her sene yazın bu modeli yapıyorum” diye konuştu.


TARKAN'IN ALBÜMÜ NE KADAR SATTI?


Tarkan'ın plakçısı Samsun Demir ise, “Tarkan'ın albümüne çok talep var ve 33 bin 200 adet üstü albümü satıldı” dedi.


TARKAN'IN EŞİNE KORUMALAR EŞİK ETTİ


Tarkan'ın ilk konserinde basın mensuplarının büyük ilgisi ile karşılaşan eşi Pınar Tevetoğlu artık oldukça temkinli. Basın mensuplarının konser alanından çıktıktan sonra yerini alan Pınar Tevetoğlu, basın ile karşılaşmamak için bu yolu tercih etti. Tevetoğlu'nun aynı zamanda kalabalıkta kendisine yardımcı olması içinde özel bir korumanında eşlik ettiği görüldü.

TARKAN SEYİRCİNİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜ


Tarkan sahnedeyken bir ara eşi Pınar Hanımın yanına gelerek sevgi gösterisinde bulundu. Tarkan, konser sırasında bir anda ön sırada oturan eşinin önünde diz çöktü. Eşinin önünde diz çökerek ona ilan-ı aşk etti. Can pınarım diye söze başlayan Tarkan, eşine duygu dolu sözler söyledi.






Şahan Gökbakar’dan beğeni rekoru kıran Tarkan paylaşımı!



Tarkan 'Yolla' dedi, 20 günde 32 milyon TL kazandı





Haberin Devamı