Yaşam Tarkan, memleketine dönüyor

Tarkan, memleketine dönüyor

Paylaş
Tarkan, memleketine dönüyor

Rize'de Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen 'Ovit Yayla Şenlikleri' 6-7-8 Ağustos'ta 15'inci yaşını kutluyor

Rize'nin Ovit Yaylası, 15. kez şenlenmeye hazırlanıyor... Her yıl geleneksel olarak Ekşioğlu Vakfı tarafından düzenlenen Ovit Yaylası Şenlikleri, bu yıl birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. Son albümleriyle yaza damga vuran Tarkan , Karadeniz’in muhteşem güzelliği eşliğinde sevenleriyle buluşuyor…

Doğal güzellikleriyle dünya çapında nâm salan, Karadeniz’in en güzel yaylaları arasında yer alan Ovit Yaylası; bu yıl 3 gün boyunca sürecek olan şenliklerle renklenecek… Her yıl geleneksel olarak düzenlenen şenlikler bu yıl 6-7-8 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz senelerde yaklaşık 250 bin bin kişiyi ağırlayan, 2 bin 640 metre rakıma sahip olan Ovit’te eğlence doruklara çıkacak…

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Ali Ekşi bu yıl, ünü yurt sınırları dışına çıkan, Türkiye’nin megastarı Tarkan’ı, ‘Ovit Şenlikleri’nde sevenleriyle buluşturacak… Tarkan, doğduğu ilçe İkizdere’de bulunan 2 bin 640 metre rakımlı Ovit Yaylası’nda yeni albümünün en sevilen parçalarını seslendirmek için gün sayıyor. Tarkan, uzun zamandır beklenen konserlerini eşsiz doğasıyla ünlü Ovit Yaylası’yla taçlandırıyor…

Bu yıl, 15.’sini düzenleyecekleri ‘Ovit Şenlikleri’ sebebiyle oldukça mutlu ve heyecanlı olduklarını belirten Ali Ekşi ; bu seneki kutlamaların mümkün olan en çoşkulu şekilde geçmesi için tüm enerjilerini şenliklere yoğunlaştırdıklarını belirttiler.

TEK SÜRPRİZ TARKAN DEĞİL



Şenliklerin 15. yaşına yakışır bir şekilde kutlamalarını organize eden Ekşioğlu Vakfı’nın tek sürprizi Tarkan değil… Konserlerde sahne alacak olan Nil Karaibramgil birbirinden hareketli ve eğlenceli parçalarını Ovit’te kendisini izlemeye gelen sevenleriyle paylaşacak… Konserde İsmail YK ve birçok yerel sarkıcı da yer alacak…

500 bin kişinin katılımı beklenen “15. Ovit Şenlikleri” ni, geçen yıllar da olduğu gibi bu yıl da basın ordusu takip edecek.

Etkinlik baştan sona en son model cihazlarla donatılmış canlı yayın araçları ve profesyonel bir ekip tarafından canlı olarak ulusal ve yabancı medya kuruluşlarına ulaştırılacak.

Ekşioğlu Vakfı

Aile birlik ve bütünlüğünü korumak, akrabalar arasındaki ilişkileri pekiştirmek amacıyla kurulan Ekşioğlu Aile Vakfı, 65 kişi tarafından kurulmuştur.

Zamanla sayısı katlanarak artan vakfın son rakamlara göre 100 binin üzerinden üye sayısı bulunmaktadır.

Eğitime destek konusunda hassasiyetiyle bilinen dernek, gençlerin eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için aile içinden ve dışından burs imkânları yaratmaktadır. Bunun yanı sıra ekonomik açıdan ihtiyaç sahipleri, çeşitli rahatsızlıklara sahip kimseler ve Türkiye’nin yüreğini yakan 99 Depremi’nin ardından muhtaç duruma düşen ailelere kesintisiz destek veren Ekşioğlu Vakfı; farklı alanlarda faaliyet gösteren derneklerle de işbirliği yapmaktadır.
Ali Ekşi’nin başkanlık görevini yürüttüğü vakıf; her yıl Ramazan ayında verilen iftar yemekleri, geleneksel hâle gelen bahar şenlikleri, kadın ve gençlik kollarının düzenlediği etkinliklerle aktif yaşantısına devam etmektedir.

2

Haberin Devamı