Gündem Tarkan villasında mahsur kaldı

Tarkan villasında mahsur kaldı

Paylaş
Tarkan villasında mahsur kaldı

Ömerli Barajı'nda kapaklar açılınca Riva Deresi taştı. Tarkan da villasında mahsur kaldı

İstanbul'daki Ömerli Barajı’ndan fazla suyun tahliye edilmesinin ardından yağışların devam etmesi sonucu Beykoz'da Riva deresi taştı. Derenin geçtiği 7 mahalleden 4’ünüde bazı evleri su bastı. AKOM, sel konusunda jandarmayı uyardı. Jandarma da baskın tehlikesi bulunan mahallelerde önlem aldı.

Ünlü sanatçı Tarkan Tevetoğlu, baraj kapaklarının açılmasından sonra Riva deresinin taştığı Bozhane köyü yakınlarındaki villasında mahsur kaldı. Tarkan'ın villasına giden yoldaki suyun 1 metreye kadar ulaştığı, sanatçının bu nedenle villasından çıkamadığı öğrenildi.

Köylüler villada çalışan bir görevlinin orman yolunu kullanarak alışveriş yaptığını, ünlü sanatçının halen villadan çıkamadığını söyledi

AKOM, Riva Deresi'nin geçtiği ve sel tehditi altında olan 7 mahalle için jandarmayı uyardı. Jandarma ekipleri akşam saatlerinde mahalle muhtarlarıyla beraber Paşamandıra, Değirmendere, Örümce, Bozhane, Göllü, Cumhuriyet ve Sarıpınar mahallelerinin dere kenarındaki evleri kapı kapı dolaşarak, ev sahiplerinden evlerini boşaltmaları yönünde uyardı. Su seviyesinin yükseldiği bazı mahallelerde evlerini boşaltanlar oldu ancak çoğu mahalleli gidecek yerleri olmadığı için evlerini terk etmedi.

DHA

Haberin Devamı