Magazin Tarkan'a narkotikte şarkı sürprizi

Tarkan'a narkotikte şarkı sürprizi

Paylaş
Tarkan'a narkotikte şarkı sürprizi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Tarkan polise 8 saat ifade verdi

Tedavi olmak istiyor

Narkotik dedektifleri ile sohbet ederken kokain kullandığını itiraf eden Tarkan “Uyuşturucuya bulaştığım için çok pişmanım. Tedavi olup uyuşturucudan kurtulmak istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Bu sırada Tarkan’a uyuşturucunun zararları anlatıldı. Üst düzey bir emniyet yetkilisi ise “Tarkan hakkındaki suçlama henüz kesinleşmedi. Gözaltına alınan diğer 9 kişinin ifadesi doğrultusunda Tarkan’ın durumu da netlik kazanacak” dedi.

Narkotikte polisler şarkısını dinliyordu

Bu arada Tarkan perşembe gecesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildiği sırada narkotik polisleri odalarındaki bilgisayarda Tarkan’ın şarkılarını dinliyordu.

Şarkısını duyunca şaşıran Tarkan polislere tebessüm edip “Merhaba, kolay gelsin” dedi. Sonra polis dinlenme odasına alındı.

Geceyi bir polis memuru gözetiminde dinlenme odasında geçiren Tarkan ağabeyi Tarkan Tevetoğlu’nun getirdiği kıyafetleri giydi. Akşam yemeğinde pizza yedi.

Dün sabah erken saatlerde emniyetten gizlice çıkartılarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Tarkan ve diğer 9 kişi, sorgularının ardından yarın sabah İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.

Haberin Devamı