Magazin Tarkan'ın yeni şarkısı için kim ne dedi?

Tarkan'ın yeni şarkısı için kim ne dedi?

Paylaş
Tarkan'ın yeni şarkısı için kim ne dedi?

Megastar Tarkan'ın önceki gün 15 ulusal radyo ve internet sitesinden dinleyicilerle paylaştığı “Sevdanın Son Vuruşu” adlı şarkısı çok beğenildi. Radyocular, “Bu yaz Tarkan'ın yazıdır geçmiş olsun” dedi

Tarkan önümüzdeki günlerde ‘Doğan Music Company’ imzasıyla piyasaya çıkaracağı albümünde yer alan “Sevdanın Son Vuruşu” adlı şarkıyı önceki gün 15 ulusal radyo ve internet sitesinden dinleyicilerle paylaşınca; şarkı kısa sürede sosyal paylaşım ağlarında en çok yayınlanan videolar arasına girdi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer921","921","201005","921-1.jpg");

Düzenlemesini Ozan Çolakoğlu’nun üstlendiği, sözlerini ise iki yıl önce kaybettiğimiz usta söz yazarı Aysel Gürel’in yazdığı şarkı,radyoculardan tam not aldı.

Şarkıyı ilk kez dinleyicilerle buluşturan bazı radyocular, şarkının yaza damga vuracağını söyledi.

Şarkı hakkında kim ne söyledi? Sonraki sayfada!

Radyo D Programcısı Hakan Eren: Tarkan bu sefer olmuş diyorum. Çok beğendim.

Eski radyo programcısı, şarkıcı Emel Yalçın: Bu yaz Tarkan’ın yazıdır geçmiş olsun. Buram buram Tarkan kokan bir şarkı. Tarkan pop müziğinin tartışmasız en iyi sesi. Her albümü yüksek beklentiyle karşılanırdı, bu albümde de beklenti yüksek. Bu beklentileri fazlasıyla karşılayacağından da eminim.

İstanbul FM Genel Yayın Yönetmeni Gürdal Çakır: Aysel Gürel sözleri ve Tarkan bestesi Ozan Çolakoğlu düzenlemesiyle birleşince iddiasız gözüken ama aslında bir o kadar da iddialı bir şarkı ortaya çıkmış. Megastar kalitesine yakışan albümde, gizli bir hit olarak nitelendirilebilir.

Radyo Mega Genel Yayın Yönetmeni Hilal Özgani: Sanki herkese “Çekilin ben geldim” der gibi... Eski duruşunda, eski tadında ve yine “Tarkan” dedirtiyor. Tek kelimeyle nefis ve çok etkilendim.

Süper FM programcısı Özlem Gizli: Bu yeni şarkı beni çok heyecanlandırdı. Özetle Tarkan’ın büyüsü şarkının içinde epeyce var.

Kim ne dedi? Devamı sonraki sayfada!

Radya Viva programcısı Çağla Aktay Topel: Sevdanın Son Vuruşu, sözleriyle vuruyor. Tarkan doğuştan star ışığı olan nadir biri.

Radyo Klas programcısı Olcay Tanberken: Tarkan, Metamorfoz’daki hayal kırıklığını bu kez yaşatmayacak gibi gözüküyor, şarkıyı heyecan verici ve başarılı buldum.

Sibel Tüzün: Sözler, şarkı güzel ama ben Tarkan’ın sıcak, samimi yorumunu o kadar teknik müdahale olmadan dinlemeyi tercih ederim, nefesini duymak isterim. Neticede kendisi gayet iyi bir şarkıcı. Güzel, keyifli bir albüm dinleyeceğimize inanıyorum

3

Haberin Devamı