Gündem Tarlada 7 saat kurtarılmayı bekledi

Tarlada 7 saat kurtarılmayı bekledi

Paylaş
Tarlada 7 saat kurtarılmayı bekledi

Tarlada 7 saat kurtarılmayı bekledi

Edirne’nin Keşan-Enez karayolunda otomobilin çarpıp yol kenarındaki ayçiceği tarlasına fırlattığı motosiklet sürücüsü Ergün Koç, 7 saat sonra yoldan geçen bir araçta oturan çocuğun fark etmesi ile bulundu.

Haberin Devamı

Plakasız motosikleti ile Enez'e giden 23 yaşındaki Ergün Koç’a bugün saat 03.00 sıralarında bir otomobil çarparak kaçtı. Kazada bacağı kırılan sürücü motosikletten fırlayarak yol kenarındaki ayçiceği tarlasına uçtu.

AYAKKABI GÖRDÜM, ABİ VAR

Kazadan sonra yerinden kıpırdamayan ve yardım bekleyen sürücüyü bugün saat 10.00 sıralarında Enez’e giden bir otomobilin arka koltuğunda oturan 4 yaşındaki bir çocuk fark etti.

Enez’e tatile giden ailenin çocuğun babasına, “Ayakkabı gördüm, Abi var” demesi üzerine, aile aracı durdurdu. Tarlada yaralı olarak yardım bekleyen Ergün Koç’u bularak Hızır Acil’i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Keşan 112 Hızır Acil ambulansı ile Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve konuşmakta zorluk çeken Ergün Koç, kendisine gece saat 03.00 sıralarında bir otomobilin çarparak kaçtığını söyledi.

Haberin Devamı

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibinin kaza yerinde yaptığı incelemede, motosiklete çarptığı tahmin edilen ve üzerinde amblemi olan, otomobilin ön tamponunu buldu. Polisler, kazaya karıştığı tahmine dilen Toyota marka otomobili arıyor. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.