Gündem Tarsus'ta kaza: 2 ölü

Tarsus'ta kaza: 2 ölü

Paylaş
Tarsus'ta kaza: 2 ölü

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus-Gaziantep otoyolunda 2 TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ölürken, 3 kişi de yaralandı

Kaza, 21.00 sıralarında Tarsus-Gaziantep otoyolu Eshab-ı Kehf mevkiinde meydana geldi. Mersin istikametinden gelen 33 AVY 28 plakalı 40 yaşındaki İbrahim Halil Karadağlı’nın kullandığı TIR, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı. TIR, orta refüjü aşıp karşı yöne girdi. Adana istikametinden gelen Nusret Vural yönetimdeki 33 F 0973 plakalı başka TIR’a çarptı.

Haberin Devamı

Kazada araç sürücüleri İbrahim Halil Karadağlı ile Nusret Vural araçlarında sıkışarak can verdi. TIR’larda yolcu olarak bulunan Nurullah Vural, Murat Vural ve Umut Tanrıverdi ise ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yol çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla yol tekrar kontrollü olarak trafiğe açıldı. İki şoförün cesetleri sıkıştıkları yerden çıkarılıp Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tolunay DUMAN/ TARSUS,(Mersin), (DHA)