Türkiye (Son Dakika) Tartıştığı eşini benzin döküp yaktı!

Tartıştığı eşini benzin döküp yaktı!

Paylaş
Tartıştığı eşini benzin döküp yaktı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir adam, tartıştığı karısının üzerine benzin dökerek yaktı. 2 çocuk annesi kadın hastanede yaşam savaşı veriyor. Olay sırasında kendisi de yanan saldırgan koca tedavi altına alındı

Kemer Yeni Mahalle'deki bir sitede dün gece yaşanan olayda, eşiyle tartıştıktan sonra dışarıya çıkan ve elinde bir şişe benzinle eve gelen Zekai Ş. (48), 9 yaşındaki kızlarını dışarıya çıkardıktan sonra dışarıya açılan tüm kapı ve pencereleri kapattı.

KARISIYLA BERABER KENDİSİ DE YANDI


Saldırgan koca, iddiaya göre 38 yaşındaki eşi Nursen Ş.'nin üzerine şişedeki benzini döktükten sonra ateşe verdi. Nurşen Ş. alevler içinde kalırken, Zekai Ş. de alevlerden kurtulamadı ve üzerine sıçrayan benzinin tutuşmasıyla yanmaya başladı.


ALEVLER ARASINDA CAN PAZARI


Site sakinleri olayın ardından polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. İtfaiye ekipleri eve de sıçrayan alevleri söndürürken, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, yüz ve vücutlarında ağır yanıklar bulunan çifti Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırdı.

Nurşen Ş., ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Nurşen Ş. yoğun bakıma alınırken, önce Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zekai Ş., daha sonra helikopterle İzmir Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne nakledildi.

İHA

Haberin Devamı