Gündem Tartıştığı kızını öldürdü

Tartıştığı kızını öldürdü

Paylaş
Tartıştığı kızını öldürdü

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bir kişi, tartıştığı kızını av tüfeğiyle ateş ederek öldürdü.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde tartıştığı kızını av tüfeğiyle vurarak öldürdükten sonra teslim olan zanlı tutuklandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, Çaybaşı Mahallesi İcadiye Sokak’ta 4 ay önce eşinden ayrılarak baba evine dönen kızı Gülhan Alkan’ı (18) öldürdükten sonra kaçan baba Abdurahman A (40), telefonla aradığı ağabeyine teslim olmak istediğini söyledi. Zanlı, daha sonra ağabeyiyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne gitti ve teslim oldu. Abdurahman A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Zanlı, savcılıkta verdiği ifadede, olayın kazara meydana geldiğini ileri sürdü.

Kızı Gülhan’ın küçük kardeşiyle tartıştığını, "Neden tartışıyorsunuz?" sorusu üzerine kızının diğer odaya gidip av tüfeğini alarak intihar edeceğini söylediğini iddia eden zanlı, kızının elinden tüfeği almaya çalışırken silahın kazara ateş aldığını belirtti.

Abdurahman A’nın, olaydan sonra kaçmasının gerekçesini ise "Olayın farkında değildim. Kendime geldiğimde Tunceli Köprüsü yakınlarındaydım. Tetiğe kim bastı bilmiyorum" diye açıkladığı belirtildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir yıl önce bir inşaat işçisiyle kaçarak evlendikten sonra Şanlıurfa’ya yerleşen ve eşiyle sorun yaşadığı için 4 ay önce baba evine dönen Gülhan Alkan’ın evlenmeden önce de iki kez evden kaçtığı belirlendi.