Yaşam Tarzını kendi yaratan özgür babalar

Tarzını kendi yaratan özgür babalar

Paylaş
Tarzını kendi yaratan özgür babalar

Özgün, yaratıcı, stil sahibi erkekler için birbirinden farklı hediye seçenekleriyle Babalar Günü’nü karşılayan Vakko giyim koleksiyonuyla şık alternatifler sunuyor.

Özgün, yaratıcı, stil sahibi erkekler için birbirinden farklı hediye seçenekleriyle Babalar Günü’nü karşılayan Vakko giyim koleksiyonuyla şık alternatifler sunuyor. Vakko Home ise çok yönlü erkeğin beğenisine göre hediye önerileri içeriyor.

Haberin Devamı

Stil sahibi erkeğin vazgeçilmez markası Vakko, İlkbahar-Yaz 2018 Erkek Koleksiyonu’ndan giyim seçkileri, aksesuarlar ve Vakko Home’un çok yönlü tasarım çizgisini yansıtan seçeneklerle Babalar Günü’nde hediyenin adresi oluyor.

Rafine zevke sahip, yaşam gustosu olan, daima genç ve dinamik Vakko Erkeği, İlkbahar-Yaz 2018 Koleksiyonu’yla şıklığını tamamlıyor. Zamansız parçaları en iyi kalite kumaşlar ve kusursuz el işçiliği ile buluşturarak, sokak esintisini Vakko şıklığıyla tamamlayan giyim koleksiyonu rahat ve şık babalara hitap ediyor. Koton, keten-koton ve ipekli kumaş seçenekleriyle zenginleştirilmiş pileli ya da beli ipli rahat pantolonlar, astarsız gömlek gibi dikilen ceketler, gömlek hafifliğindeki trikolar, retro tarzda hazırlanmış eğlenceli cuba gömlekler, keten t-shirtler ve sneakerlar hediye önerisi olarak öne çıkıyor. Kol düğmesi, kravat, gömlek ve mendil gibi aksesuarlar zengin seçkileriyle babaların stilini tamamlıyor. Vakko Erkek, yumuşaklık ve hafiflik hissi ile yaz boyunca babaların rahatlığına odaklanıyor.

Haberin Devamı

Konforlu ve etkileyici Vakko Home koleksiyonunda ise özel tasarım tavla, karaf seti, tea&coffee atelier gibi seçenekleriyle Vakko’nun lüks dokunuşunu, hayatın her alanında özel zevkleri olan babalara sunuyor.