Eğitim - Kariyer Tasarımda 'Rönesans' etkisi

Tasarımda 'Rönesans' etkisi

Paylaş
Tasarımda 'Rönesans' etkisi

Dr. Erman Ilıcak tarafından 1993 yılında St. Petersburg'da kurulan, Türkiye ve dünyadaki gayrimenkul yatırımlarıyla öne çıkan Rönesans Holding, eğitim alanına olan desteğini çeşitlendiriyor

TED Rönesans Kolejlerinin de sahibi olan Rönesans Holding’in Türkiye çapında 78 kampüste mühendislik ve mimarlık fakültelerinde büyük yankı uyandıran “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının kazananları belli oldu.

Birinci Kocaeli Üniversitesi’nden

Yarışmaya Kocaeli Üniversitesi’nden katılan, Yakup Kara, M. Fatih Pelit ve İsmail Kocataş’tan oluşan 90760 adlı takım birinciliği kazanırken, 20 bin TL tutarında ödülün de sahibi oldu. İkinciliği Yıldız Teknik Üniversitesi’nden İhsan Metin, Hazal Eraslan ve Rafet Sunaçoğlu tarafından oluşturulan Titreyen Çizgiler ekibi kazandı ve 16 bin TL ile ödüllendirildi. Yarışmanın üçüncüsü Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri Merve Merdan ve Nur Çil oldu. Sirkuladies ekibi 14 bin TL ödülün de sahibi oldu. Yarışma kapsamında 5 proje 10 biner lira mansiyon ödülü, 3 proje de Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ödülü’nü almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan en başarılı ekiplere ayrıca, Rönesans Holding bünyesinde staj yapma imkanı da sağlanacak.

Haberin Devamı