Gündem Taşla işadamını soydular!

Taşla işadamını soydular!

Paylaş
Taşla işadamını soydular!

Mersin'in Silifke ilçesinde, hareket halindeki otomobile taş atıp durmasını sağlayan kişiler, torpido bölümünde bulunan 22 bin TL'yi alıp kaçtılar.

Alınan bilgiye göre, bobinaj işiyle uğraşan İbrahim Faydalı, dün, Menderes Caddesi’ndeki bir banka şubesinden 22 bin TL çektikten sonra otomobiline binerek hareket etti. Bankadan yaklaşık 250 metre uzaklaşan Faydalı, otomobiline taş atılması üzerine durdu. Ne olduğunu anlamak için otomobilini park ederek dışarı çıkan Faydalı, yanına gelen bir gencin yönlendirmesi üzerine gittiği yerde taş atan kişileri bulamadı. Otomobiline geri dönen Faydalı, torpido bölümündeki çantasının çalındığını fark edince durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Olay yerine gelerek bankanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, Faydalı’nın henüz bankada iken bir kişi tarafından takip edildiğini tespit etti. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis ekipleri, olayı 3 kişinin gerçekleştirdiğini belirledi.

Kamera kayıtlarındaki görüntülere göre, Faydalı’yı bir kişi bankada takip ederken, ikinci kişi hareket halindeki otomobile taş attı. Otomobilinden inmesinin ardından yanına gelen diğer kişi Faydalı’yı oyaladı. Bu arada taşı atan kişi yanından geçtiği otomobilin kapısını açıp aralık bıraktı. Faydalı, uzaktan kumanda ile otomobilin kapılarını kapattığını düşünerek yanına gelen kişinin söylediği yöne doğru gitti. Bu sırada açık kalan kapıdan otomobilin torpido bölümündeki çantayı alan zanlılar kaçtı.

Haberin Devamı

Polis, kamera kayıtlarından eşkalını belirlediği zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.