Türkiye (Son Dakika) Taşlı tuzakla otomobilden 100 bin lira çaldılar

Taşlı tuzakla otomobilden 100 bin lira çaldılar

Paylaş
Taşlı tuzakla otomobilden 100 bin lira çaldılar

Gaziantep'te işadamı Mehmet Şireci, bankadan çektiği 100 bin TL'yle fabrikasına dönerken iddiaya göre otomobiline taş atıldı. Kontrol için otomobilden inen işadamının siyah poşet içerisinde bulunan 100 bin TL'si 2 kişi tarafından çalındı

Olay, dün öğleden sonra Karagöz Caddesi’nde meydana geldi. Ayakkabı imalatçısı Mehmet Şireci, hesabından para çekmek için bir banka şubesine geldi. Burada işlemlerini tamamlayan ve 100 bin TL çekerek paraları siyah bir poşete koyan Şireci, banka şubesinin önünde duran otomobiline binerek cadde üzerinde trafiğin yoğun olmasından dolayı ara sokaklardan geçerek işyerine dönmek istedi. İddiaya göre, işadamı Şireci, Karagöz Mahallesi Karanfil Sokak’ta üzerinde seyrederken aracına taş atıldı.

Haberin Devamı

Gelen ses üzerine hemen duran Şireci, ne olduğuna bakmak için otomobilinden indiği anda aracın sağ tarafından yaklaşan bir kişi kapıyı açarak koltuğun üzerinde duran siyah poşet içerisindeki 100 bin TL’yi alarak kaçtı.

Şireci, yaşadığı şokun ardından hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarından soygunu gerçekleştiren 2 kişiyi belirledi. Şireci, polise verdiği ifadede şunları anlattı:

"Bankadan 100 bin TL çekip otomobilimle işyerime giderken bir ses duydum. Birisine çarptığımı ya da bir yere vurduğumu düşünerek kontrol etmek için otomobili durdurarak aşağıya indim. Bu sırada arabanın sağ tarafından yaklaşan bir kişi kapıyı açtı ve koltuğun üzerinde duran içinde paraların olduğu poşeti alarak hızla kaçmaya başladı. Arkasından bağırdım koşmaya çalıştım ama yakalayamadım."

Haberin Devamı

Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

DHA