Spor Tatil olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Tatil olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Paylaş
Tatil olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Dün son zamanların en olaylı derbisi oynandı. Fenerbahçe kendi evinde Beşiktaş'ı ağırladı ve maçın ikinci yarısında olaylar çıktı. Şenol Güneş başına aldığı darbe sonrası yere yığılırken kafasına da 5 dikiş atıldı. Tecrübeli teknik adam apar topar hastanye kaldırılırken maç tatil edildi. Şimdi tatil olan Fenerbahçe Beşiktaş maçının ne zaman oynanacağı akıllarda soru işareti bırakıyor.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe kendi evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı ağırladı. Maçın gerilimli geçeceği aşikardı ama böylesi hiç tahmin edilmiyordu. Maçın 30. dakikasında Pepe'nin kırmızı kart görmesi ilk fitili ateşledi. Maçın ilk yarısı 0-0'lik eşitlikle tamamlandı.

57. DAKİKADA FİLM KOPTU

Maçın 57. dakikasına girilirken tribünlerden art arda yabancı maddeler atıldı. Tolga Zengin ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Şenol Hoca tam bu olayları yatıştırmak isterken başına gelen yabancı cisimle yerde kaldı. Bu dakikadan sonra film koptu. Hakem Mete Kalkavan ve futbolcular soyunma odasına gitti. Şenol Güneş'in kafasına beş dikiş atıldı ve tecrübeli teknik adam hemen hastaneye kaldırıldı.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Tüm bu olaylar sonrası hakem Mete Kalkavan derbiyi tatil etti. Şimdi akıllardaki soru işareti maçın tekrar edilip edilmeyeceği...

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Türkiye Futbol Federasyonu, 25 Nisan Çarşamba toplanarak yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili kararını verecek. Eğer Fenerbahçe hükmen mağlup olursa kupada finale Beşiktaş çıkacak.



Haberin Devamı