Yaşam Tatil sonrası cilt bakımı

Tatil sonrası cilt bakımı

Paylaş
Tatil sonrası cilt bakımı

Tatil boyunca deniz kenarında gecen saatler ne kadar keyifli olsa da, tüm koruma yöntemlerini denemiş dahi olsanız, güneş sonrası cildinizde leke ve kuruluk, deniz ya da havuz suyu ise saçlarınızda kırılmalar, nemsizlik ve yıpranmalar olarak istenmeyen etkiler bırakmış olabilir. Bu nedenle yaz tatili sonrası, birkaç adımda yenilenerek, kendinizi sonbahara hazırlayın!

Tatil günlerinin bitişiyle birlikte yenilenmeye ve güneş lekelerinden peeling ve maske kullanımıyla başlamak gerekiyor. L’Occitane Reine Blanche Illuminating Peeling; tamamen doğal içeriklerden oluşan bu scrub temizleyici. Kre>

Haberin Devamı

Nem ihtiyacınızı giderin!

Doğal bitki türevleri ve C vitamininden oluşanbu krem ile düzenli kullanıldığında cilt tonu eşitliği, nem ve cildi dış etkilere karşı korumaya yardımcı olur. L’Occitane, Reine Blanche serisinde, ciltteki lekeler ve daha eşit bir cilt tonu için çayır kraliçesi çiçeğinin kusursuz güzelliğinden ve eşsiz parlaklığından esinlendi. Canlandırıcı dokusuyla cildi rahat, pürüzsüz ve nemli bırakarak kolayca emilir. Immortelle Divine 28 Günlük kür ile beraber kullanılabilir.

Fiyat: 328 TL