Gündem Tatilde piknik acı bitti

Tatilde piknik acı bitti

Paylaş
Tatilde piknik acı bitti

İzmir'e tatile gelen gurbetçi Muharrem Satılmış, Jaguar marka otomobiliyle sahilde piknik yapanların arasına dalıp dehşet saçtı. Kazada Serpil Kasırga öldü, 3 kızı, annesi ve bir yakınları yaralandı. Mardin'den ailesini ziyaret için İzmir'e geldiği öğrenilen Serpil Kasırga'nın öldüğü kızlarına söylenmedi

CANI SIKILDI TURA ÇIKTI

Haberin Devamı

İsviçre’de yaşayan Muharrem Satılmış (43), yaz tatili için İzmir’e geldi. Yakınları alışveriş yaparken canı sıkılan Muharrem Satılmış, akrabası Turan Satılmış’ı da yanına alıp önceki gün Jaguar marka otomobiliyle dolaşmaya çıktı. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Polis Evi yakınlarında saat 19.30 sıralarında iddiaya göre başka bir araç tarafından sıkıştırılan Muharrem Satılmış direksiyon hakimiyetini kaybetti. Deniz kenarındaki beton bariyerlere çarpan otomobil savrularak sahildeki çimenlik alanda piknik yapanların arasına daldı.

BİR KİŞİ DENİZE DÜŞTÜ

Otomobil çarpınca denize düşen Ceren Babir (15) ile Serpil Kasırga (29), kızları Aysel Kasırga (13), Kübra Kasırga (7), Yaren Kasırga (3) ve annesi Münire Özuğurlu (48) yaralandı. Ceren Babir’i sudan çevredekiler çıkardı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Serpil Kasırga kurtarılamadı. Mardin’de oturan Serpil Kasırga’nın 3 kızı ile birlikte anne-babasını ziyaret etmek için 15 gün önce İzmir’e geldiği öğrenildi. Taburcu olan 3 kızına öldüğü henüz söylenmeyen Serpil Kasırga’nın cenazesi dün memleketine gönderildi.

Haberin Devamı

Taylan YILDIRIM